KUCHARZ NA STOŁÓWCE Bielsko-Biała oferta pracy PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Stanowisko: KUCHARZ NA STOŁÓWCE
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków wg ustalonego menu (wieloporcjowe). Praca w godz. 6-14.00 i 9.30-17.30 w Bielsku-Białej wg ustalonych grafików.
Data publikacji: 2016-01-28
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grażyńskiego 141, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków wg ustalonego menu (wieloporcjowe). Praca w godz. 6-14.00 i 9.30-17.30 w Bielsku-Białej wg ustalonych grafików.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ NA STOŁÓWCE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.01.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Preferowane osoby z zawodowym kierunkowym wykształceniem ale nie jest to warunek konieczny. Wymagane doświadczenie w w/w zawodzie, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole, odporność na stres.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
Grażyńskiego 141, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV wysłać na adres e-mail lub kontaktować się telefonicznie w godz. 8-11.00 w celu umówienia się na spotkanie.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 8-11.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: Grażyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 141
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2016
Oferta pracy ważna do: 28.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie śniadań i obiadów dla kadry. Żywienie zbiorowe dla 250 - 300 osób.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw (zup, drugich dań - kuchnia polska), wydawanie potraw. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8-16, 11-19. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 691 33 10 36, e-mail: mb.januszkiewicz (at) gmail.com
Firma MIRJAN Mirosława Januszkiewicz - 2016-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
* Przygotowywanie potraw typowych dla regionu* Przygotowywanie menu* Sporządzanie listy zakupów* Dokonywanie zakupów potrzebnych produktów* Przestrzeganie przepisów BHP
Waldhotel Roggosen GmbH Inh. Heike Ehlenberger - 2015-10-12 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań wg ustalonego menu
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Łomianki (mazowieckie)
-
"DOM PRZY MORZU" ADAM GRZESIEK - 2016-07-22 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Prezentacja firmowych produktów kosmetycznych
LIA BELL Sp. z o.o. - 2017-07-17 - Kraków (małopolskie)
organizacja wyżywieniaprzygotowanie posiłków
Biuro Podróży "SKONTO" MAREK MALINOWSKI - 2016-03-18 - Śmiardowo Złotowskie (wielkopolskie)
-przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tworzenie nowego menu
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2016-07-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
Pozostali pracownicy obsługi biurowej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
Tomasz Michalski Przetwórnia - 2016-06-23 - Kuźnica (podlaskie)
rozładunek,przygotowywanie materiału do wysyłki,załadunek
INVESTA Sp.z o.o. - 2016-12-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca w restauracji
"JJS" SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIEŃCZUK - 2015-11-20 - Białystok (podlaskie)
- kontakt (obsługa klienta)- przygotowywanie posiłków (potraw) z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań i napojów wg ustalonych receptur
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Ustroń (śląskie)
Umiejętność pracy na stanowisku kucharza
Firma Handlowo Usługowa " JEMES" Szota Józef - 2018-02-02 - Zawiercie (śląskie)
Przygotywanie potraw kuchni hinduskiej według tradycyjnych, orginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej według orginalnych receptur za zastosowaniem oryginalnych przyprawmarynowanie mięc na dania z pieca Tandooor miejsce pracy: Wrocław, ul. Skladowskiej Curie Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Koordynator ds. sprzedaży/Konsultant
kontakt przez OHP - 2016-12-19 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
wg zakresu obowiązku
Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna - 2018-04-07 - Przechlewo (pomorskie)
wypiek, sprzedaż, dowóz pizzy do klientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2017-09-06 - Wręczyca Wielka (śląskie)
przygotowywanie potraw i posiłków, układanie menu, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chmielno (dolnośląskie)
przyjmowanie i wydawanie towaru
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
Arkadiusz Muszyński RESTAURACJA EXTRIMM - 2017-06-29 - Kraków (małopolskie)
Organizowanie pracy personelu podległego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o urzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepełnosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)
Roboty ziemne koparką gąsienicową.
MG Infrastruktura Marian Wolczyk - 2017-07-26 - Przemyśl (podkarpackie)
Pozyskiwanie klientów biznesowychw branży energetycznej oraz OZE (odnawialne źródła energii).
IQ ENERGETYKA DARIUSZ MIKRUT - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
1.Zapoznanie się z pracą w pizzerii2.Posługiwanie się narzędziami i przyrządami kuchennymi3.Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw4.Pobieranie surowców i produktów do produkcji kulinarnych5.Obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna)6.Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych7.Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Stężyca (pomorskie)