KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽310 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw (surowc贸w) - da艅 kuchni w艂oskiej, orientalnej i polskiej. Prace porz膮dkowe - mycie sprz臋t贸w i sprzatanie kuchni po zako艅czonym dniu pracy. 168 godzin pracy miesi臋cznie.
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw (surowc贸w) - da艅 kuchni w艂oskiej, orientalnej i polskiej. Prace porz膮dkowe - mycie sprz臋t贸w i sprzatanie kuchni po zako艅czonym dniu pracy. 168 godzin pracy miesi臋cznie.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽310 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽310 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.06.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy: oko艂o 2 lata w bran偶y gastronomicznej, znajomo艣膰 kuchni orientalnej (bliskowschodniej), znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej (pizza, pasty), umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 z grilla, aktualne badania do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 20.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
konstruowanie tygodniowego menu,delegowanie zada艅 wsp贸艂pracownikom
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODO艁AGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-03-14 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Bie偶膮ca wsp贸艂praca z Dietetykiem i Kierownikiem Dzia艂u, przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem ustalonym przez Dietetyka, dbanie o wysok膮 jako艣膰 posi艂k贸w, ich smak i estetyk臋 podania, mycie naczy艅 kuchennych i sprz臋tu s艂u偶膮cego do obr贸bki artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych, przestrzeganie przepis贸w BHP, HACCP oraz sanitarno-epidemiologicznych, utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci pomieszcze艅 Bloku 呕ywieniowego, pobieranie produkt贸w z magazynu w oparciu o zapotrzebowanie i podzia艂 na poszczeg贸lne diety, nadz贸r nad prawid艂owym przebiegiem proces贸w technologicznych, kontrola zu偶ycia surowc贸w, wydawanie posi艂k贸w o okre艣lonych porach, w odpowiedniej temperaturze oraz gramaturze, zgodnie z jad艂ospisem ustalonym przez Dietetyka.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "NADZIEJA" - 2018-06-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
jw.
Antra Ryszard Polubiec - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2018-03-07 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
przyjmowanie i wydawanie towar贸w w hurtowni
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowe "Zdr贸j" Eugeniusz Owczarczyk - 2016-08-17 - Stary Pilczyn (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw, napoj贸w i deser贸w, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp. i p.po偶.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Krasne (podkarpackie)
Wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
PIZZERIA MAJA MARIA ZDZIEBCZOK - 2017-05-30 - Piece (艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
kucharz, znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego
NEXT KATARZYNA SOBOCI艃SKA - 2018-04-04 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWO-PRODUKCYJNA - "SZERAN" SZEREDY KRZYSZTOF - 2016-11-18 - Jas艂o (podkarpackie)
praca w Restauracji Venessa
Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2016-06-30 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, przygotowywanie mi臋s, zup, dodatk贸w
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Praca w delegacji na terenie Polski g艂贸wnie na inwestycjach infrastrukturalnych przy wykonywaniu chodnik贸w, kraw臋偶nik贸w, 艣ciek贸w, umocnie艅 row贸w, skarp, brzeg贸w rzek i innych materia艂em kamiennym lub betonowych, prace pomocnicze; zjazdy na weekend raz na 2 tygodnie, zapewnione zakwaterowanie i zwrot koszt贸w przejazdu wskazanym 艣rodkiem komunikacji. Praca w systemie jednozmianowym.
Us艂ugi Og贸lnobudowlane Lucjan Szostok - 2018-06-29 - Nowa Wie艣 (dolno艣l膮skie)
Gotowanie lunch bar, salumeria
Che Bont谩 MIRCO MARCHIANTE - 2016-06-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych (obiad贸w) w ramach cateringu.
FT Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Celestyn贸w (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
w/g potrzeb
Bar "Pod Filarami" Glibowska Agnieszka - 2018-03-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - M艂awa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej w piecu tandori
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Pu艂awy (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
ROSETTE Gastronomia i Catering Zdzis艂aw 呕miejewski - 2016-02-23 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 z karty
F. H. U. MARCY-POL Marcin 艢cis艂owski - 2016-06-17 - Wis艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie (gastronomia otwarta)
VILLA AURA - KAWIARNIA ANNA GROCHULSKA - 2016-02-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-
Us艂ugi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-03-01 - Malnia (opolskie)
Praca na kuchni w pizzerii.
Firma Handlowo Us艂ugowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-03-31 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw,kuchni w艂oskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, przygotowywanie sos贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - 艁azy (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (艣l膮skie)