KUCHARZ ŚNIADANIOWY Budzyń oferta pracy "HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie przygotowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych oraz całokształt czynności przed i po rozpoczęciu śniadania, a także pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchni.
Data publikacji: 2017-10-23
Lokalizacja: Budzyń (wielkopolskie)
Pracodawca: "HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 32, 64-840 Budzyń, powiat: chodzieski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie przygotowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych oraz całokształt czynności przed i po rozpoczęciu śniadania, a także pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Budzyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chodzieski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Budzyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie ogólnokształcące, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: pomaturalne/policealne, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: średnie zawodowe 4-letnie, elektryczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_4: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
dbałość o prawidłowe funkcjonowanie kuchni i sali śniadaniowej
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: samodzielność
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_2: Umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_3: dokładność
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_4: podzielność uwagi
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Pożądana aktualna książeczka zdrowia.
Nazwa pracodawcy:
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chodzieży
Adres pracodawcy:
Leśna 32, 64-840 Budzyń, powiat: chodzieski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: chodzieski
Gmina pracodawcy: Budzyń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Budzyń
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chodzieży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.10.2017
Oferta pracy ważna do: 22.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Monitorowanie zadłużeń i zobowiazań klientów, nadzorowanie spłat zobowiązań. Kontakt z klientami zagranicznymi głównie hiszpańskojęzycznymiv oraz portugalskojęzycznymi.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
jw.
Shoko Granowski Sp.J - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Nowe Guty (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców, warzyw i innych. Miejsce pracy: Wrocław ul. DrobneraKontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
MIDO Agata Badawy - 2016-09-06 - Starachowice (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie bufetów i dań z karty
B5 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
kucharzstaż w godz. 7-15, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie posiłków i obsługa gości
Przedsiębiorstwo ZEMAR Marek Hornowski Spólka Jawna - 2016-06-02 - Domaszewnica (lubelskie)
Samodzielne robienie pizzy i wypiek pizzy, lepienie pierogówi pomoc w kuchni, w późniejsyzm okresie możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.Około 160 h pracy w miesiącu, dyspozycyjnośc 19:00-2:00Proponowany okres zatrudnienia 3 latasala G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
"DREMAR" J. M. KUKLA spółka jawna - 2017-01-03 - Zawoja (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Chlebowo (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze złożoną ofertą
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Sątoczno (pomorskie)
Przygotowanie całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Bochni - 2018-05-08 - Bochnia (małopolskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej, cieplnej, przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany, w godz. 5 - 20, miejsce pracy: Łódź, ul. Żródłowa, ul. 6-sierpnia. Zgłoszenia kandydatów - telefoniczne.
31 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2015-11-30 - Łódź (łódzkie)
praca w oparciu o przepisy kodeksu pracy oraz karty nauczyciela, praca w godz. 8-12, premia regulaminowa
Zespół Szkół Ogólnokształcących - 2017-03-23 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie obiadów. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Starogard Gdański (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
TAWERNA SPICHLERZ Ilona Bugajska-Krasucka - 2015-12-18 - Ustka (pomorskie)
Montowanie hełmów
KALISKIE ZAKŁADY PRZEMYSŁU TERENOWEGO W KALISZU Sp. z o.o. - 2017-10-24 - Kalisz (wielkopolskie)
kucharz kuchni tureckiej i kurdyjskiejpraca na umowe na czas nieokreslony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem w oparciu o gramaturę i recepturę przeznaczoną dla dzieci w wieku od 1 do 3 lat. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
ŻŁOBEK MIEJSKI w Bielsku-Białej - 2016-04-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie dań tracycyjnych kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, polma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Szczawnica (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Ruszewski Spółka Jawna - 2017-03-23 - Nowęcin (pomorskie)
Praca w zawodzie frezera
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)