KUCHARZ (STAŻ) Szklarska Poręba oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (STAŻ)
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-08-10
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (STAŻ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2016
Data zakończenia pracy: 20.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności sprawnej organizacji pracy, umiejętności: przygotowania posiłków wg. opracowanego jadłospisu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Podchorążych 15, 58-508 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
Ulica pracodawcy: Podchorążych
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 11.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
utrzymanie i pielęgnacja ogrodu, udzielanie podstawowych inform. osobom odwiedzającym obiekt
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Poronin (małopolskie)
-przygotowanie produktów do dań obiadowych -gotowanie dań-przygotowanie farszu-lepienie pierogów-wydawanie dań wg zamówień
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2017-02-15 - Rogóżno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Marcin Kardach RESTAURACJA ADWOKACKA, PUB NOWA CZARKA - 2016-11-30 - Chodzież (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łowicz (łódzkie)
1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czytsości i porządku naczyń i pomiszczeń. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjnośc w godz.: 12-24. W późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace pomocnicze w stolarni (odbieranie skrawek, przenoszenie itp.), prace godpodarcze.
Zakład Produkcji Mebli ZAKOR Tadeusz Zaczek - 2017-01-13 - Wiązowna (mazowieckie)
produkcja pizzy i innych dań od podstaw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2017-11-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wykonywanie zamówień
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2016-06-28 - Jaworzno (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-03-14 - Krępsko (wielkopolskie)
zapewnienie podopiecznym Domu całodziennego wyżywienia poprzez przygotowywanie posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem przy uwzględnieniu obowiązujących norm żywieniowych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WILKOWICZKACH - 2018-07-17 - Wilkowiczki (kujawsko-pomorskie)
- Zapoznanie się z działalnością firmy, specyfika oferowanych usług i produktów oraz z narzędziami do realizacji zamówień.- Współudział w procesie realizacji zamówień i obsługi klientów: opracowywanie nieskomplikowanych ofert; organizacja dostaw i wysyłek; wykorzystanie arkusza kalkulacyjnego jako narzędzie do organizacji pracy.- Umiejętność opracowania oferty na podstawie dokumentacji projektowej; realizacja zamówień na podstawie zaakceptowanej oferty.- Analiza przedmiaru robót oraz rysunków technicznych; dobór urządzeń na podstawie specyfikacji projektowej; opracowywanie zestawień wyposażenia z uwzględnieniem wymiarów, mocy i przyłączeń urządzeń; organizacja transportu w tym również transportu zagranicznego; koordynacja procesu dostaw z uwzględnieniem optymalizacji kosztów transportu i magazynowania; kontrola nad przepływem dokumentów towarzyszących dostawom i fakturowaniu klientów.- Umiejętność posługiwania się dokumentami magazynowymi oraz finansowymi; księgowanie dokumentów zakupowych i sprzedażowych- Wystawianie dokumentów dostawy, potwierdzeń płatności oraz faktur, księgowanie faktur zakupowych i sprzedażowych w programie księgowym FAKT
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Tuchom (pomorskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Żabno (małopolskie)
WYCINANIE NA SUCHO, OBRÓBKA NA MOKRO
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Nowa Wieś Niemczańska (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie przygotowywanie potraw.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2018-01-10 - Oława (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Krosno (podkarpackie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu, dochowanie wymogów receptury, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-06-14 - Dąbie (pomorskie)
Przygotowanie podłoża pod prace instalatorskie, wykonywanie przebić technicznych w murach. Demontaż oraz odbudowa ścian lekkiej konstrukcji z kartongipsu. Demontaż kostki brukowej, wykopy i ponowny montaż.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa koparko-ładowarki na budowach
"KOP-TRANS" Mariusz Fidera - 2016-08-05 - Sosnowiec (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
czynności związane z myciem i czyszczeniem samochodów
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłków typu fas food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywienia dzieci do lat 3, pomoc w karmieniu dzieci, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, sporządzanie jadłospisów i wszelkich dokumentów związanych z żywieniem.
Żłobek Tęczowy Domek - 2016-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C - 2016-10-31 - Dynów (podkarpackie)