KUCHARZ* Bydgoszcz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
Data publikacji: 2016-05-13
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: system pracy : dwa dni pracy dzie艅 wolny
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bydgoszcz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bydgoszcz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nakle nad Noteci膮
Adres pracodawcy:
D膮browskiego 46, 89-100 Nak艂o nad Noteci膮, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+ SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nak艂o nad Noteci膮
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nak艂o nad Noteci膮
Ulica pracodawcy: D膮browskiego
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nakle nad Noteci膮
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 13.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
prace przy naprawie i budowie dr贸g
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Rz膮艣nia (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DA艃 WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH, AZJATYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW KUCHNI HINDUSKIEJ, CHI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-09-22 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Serock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - W膮growiec (wielkopolskie)
kuchnia tradycyjna: kiszka ziemnaczana, babka ziemniaczana, kartacze
BETA K. DOMANOWSKI, A STULGIS SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-04-19 - Bogusze (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dza膰 wietnamskie potrawy, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej, znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego(j臋zyk jest niezb臋dny do komunikowania si臋 mi臋dzy pracownikami)
THI THA PHAM - 2016-01-19 - Sochaczew (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
"PALMAR" SP脫艁KA JAWNA MIROS艁AWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
Zarz膮dzanie Funpage, profilami i grupami w r贸偶nych kana艂ach social mediaZarz膮dzanie kampaniami i akcjami;Odpowiedzialno艣膰 za zawarto艣膰 - tworzenie tre艣ci, wsp贸艂praca z firmami zewn臋trznymi
kontakt przez OHP - 2016-11-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni oraz zaplecza kuchennego.
Pensjonat S艁ONECZKO Markiewicz i Stryczek Sp.J - 2016-06-10 - S艂awa (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad prac膮 restauracji i podczas zmiany
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2016-07-13 - Rytro (ma艂opolskie)
-
CATERMED S.A. Krak贸w - 2016-04-08 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKT脫W DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, UMIEJ臉TNO艢膯 DEKORACJI POSI艁K脫W, CATERING脫WWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 SAMODZIELNEGO WYKONYWANIA POSI艁K脫W-KUCHNIA POLSKA, JEDZENIE DOMOWE I CATERINGI, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODWE 5 LATPRACA -BUFET EKONOM. UL CUKROWA 8 W GODZ. 02.00-10.00, 18.00-02.00
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wygie艂z贸w (ma艂opolskie)
Kucharz, pierwsza umowa na okres pr贸bnym, nast臋pna na czas okre艣lony
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2017-12-20 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta, obr贸bka wst臋pna, r臋czna i mechaniczna, przyrz膮dzanie i wykonywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie surowca do obr贸bki, obs艂uga urz膮dze艅 produkcyjnych kuchennych. Produkcja pierog贸w, itp. i innych wyrob贸w garma偶eryjnych, prace porz膮dkowe w miejscu pracy,zmywanie naczy艅, pakowanie da艅, segregacja odpad贸w. Praca w dw贸ch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego 呕abna.
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmoli艅ska-Mikuliszyn - 2017-08-17 - Nowe 呕abno (lubuskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji. Praca na dwie zmiany w godz. 12-20, 14 - 22.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe Piotr R臋bisz - 2017-10-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Kucharz-przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad BHP
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2017-09-19 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w r贸znych narodowo艣ci
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
Przytogowywanie tradycyjnych da艅 kuchni maroka艅skiej (sa艂at, da艅 g艂贸wnych, deser贸w)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-03-09 - Gda艅sk (pomorskie)
pakowanie artyku艂贸w spo偶ywczych wg okre艣loego wzoru
EMAT HRC EL呕BIETA MATYSIAK - 2016-09-19 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)