KUCHARZ R98/3641-1312/16 Włocławek oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
Stanowisko: KUCHARZ R98/3641-1312/16
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
Data publikacji: 2016-09-22
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R98/3641-1312/16
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. ZSZ, doświadczenie min. 2 lata, umiejętność pracy w zespole, umiejętność pracy pod presją czasu, pasja i zaangażowanie, samodzielność, dyspozycyjność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV z klauzulą o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych na adres: praca (at) hotelewloc.pl w temacie wpisując nazwę stanowiska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.09.2016
Oferta pracy ważna do: 21.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
TRUCK s.c. Sztuba Robert Restauracja-Myjnia-Hotel - 2016-05-12 - Psary Małe (wielkopolskie)
g
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Szpiegowo (kujawsko-pomorskie)
Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie za przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny oraz ścisłą współpracę z Szefem Kuchni.
Sodexo Polska - 2016-07-14 - Łódź (łódzkie)
Planowanie posiłków, przygotowywanie i gotowanie potraw, kontrolowanie jakości półproduktów, ważenie, mieszanie składników.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Pawłowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Usługi Opiekuńcze dla Seniorów- Irena Burszewska - 2016-04-14 - Reszki (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Ryki (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni domowej, prace porządkowe
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2017-12-11 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-06-22 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2016-09-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW;KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-06-27 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowanie posiłków - organizacja pracy- czystość, sumienność
"IL PIRATA" Borys Nowicki - 2017-09-28 - Kosakowo (pomorskie)
Umiejętność gotowania prostych dań, robienia pizzy, organizowanie przyjęć okolicznościowych, bardzo dobra organizacja czasu pracy, zaangażowanie, sumienność i uczciwość
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, utzrymywanie porządku w miejscu pracy
KUBICKI MIROSŁAW "BALTIC FOODS" - 2018-03-05 - Hel (pomorskie)
Obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-05-02 - Pawłowiczki (opolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw
Obiady Szkolne " U Ewy " Ewa Łapsa - 2018-02-21 - Ludźmierz (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji pensjonatu oraz na imprezy okolicznościowe. Praca w godzianch 13:00 - 21:00.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "DOWBUD" Józef Downarowicz - 2015-12-03 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, znajomość przepisów i receptur, umiejętność doboru odpowiednich przypraw.
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Łódź (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Legionowo (mazowieckie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe"STALZŁOM" Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskeim.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-06-22 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego wyrobu, utrzymywanie czystości na miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Drzewica (łódzkie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-07-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obsługa pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Franciszków (mazowieckie)
Przygotowywanie dań głównych - kuchnia polska i przystawek/zimna płyta
RESTAURACJA "VIKING" ZASOŃ MARIA - 2017-10-23 - Częstochowa (śląskie)
organizacja pracy biura, dbanie o stałą dostępność towarów w sklepie, zamawianie towarów u dostawców z Wietnamu, negocjowanie warunków handlowych z dostawcami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalenia wzorca doprawiania i czasu przygotowania dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2018-02-07 - Starogard Gdański (pomorskie)