KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków typu fas food
Data publikacji: 2015-12-08
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków typu fas food
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.12.2015
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3-go Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil działalności pracodawcy: Restauracja McDonald's
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 08.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
Podobne oferty pracy
wykładanie towaru, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta
F.H. MIKADO II ANNA MAKOLĄDRA, EDWARD MAKOLĄDRA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-03-22 - Ruda Śląska (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Pionki (mazowieckie)
organizacja pracy kuchni i przygotowywanie posiłków
Przedszkole Samorządowe w Wilczynku - 2017-08-29 - Baniocha (mazowieckie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-29 - Słomniki (małopolskie)
Obsługa maszyn oraz narzędzi pracy, obróbka cieplna warzyw, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
WB BOGDAN OLESZEK, WOJCIECH CHMIEL SPÓŁKA CYWILNA - 2019-09-27 - Zwierzyniec (lubelskie)
-przygotowywanie ciasta na pierogi , naleśniki, pancake,-przygotowywanie farszu na różne rodzaje pierogów,-klejenie pierogów,-przygotowywanie makaronów i sosów.
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Recz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-01-05 - Mokobody (mazowieckie)
sporządzanie posiłków dla dzieci, mycie naczyń,prowadzenie dokumentacji wg procedur HACCP, dbanie o swoje stanowisko pracy
Publiczne Przedszkole "Leśny Zakątek" w Łaskarzewie - 2016-05-24 - Łaskarzew (mazowieckie)
pranie, czyszczenie wyrobów włókienniczych i futrzarskich
EKO-STAR Jan Orłowski - 2015-12-09 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Wymagania: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie w zawodzie.
EKOLAND Mariola Studnic - 2019-10-08 - Zabełków (śląskie)
produkcja metalowych elementów
Randstad Polska Sp z o.o. - 2017-07-07 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy, udział w bieżących pracach przy przygotowywaniu potraw.
PAPAJ CATERING Barbara Dutkiewicz - 2018-03-13 - Chwaszczyno (pomorskie)
jw
Szkoła podstawowa nr 391 im. Macieja Aleksego Dawidowskiego Pl. "Alek" - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria "Roma" Dariusz Rutkowski - 2016-04-22 - Łobez (zachodniopomorskie)
praca na dwie zmiany w PogorzelicyWynagrodzenie do uzgodnienia ZAKWATEROWANIE I WYZYWIENIE ZAPEWNIONE
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2016-07-13 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur. Znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego odcinka pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań. Informowanie bezpośrednio przełożonego o postępach wykonywanych prac, jak również o występujących przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą. Dbałość o należyty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)
według stanowiska
"KOMPLEKS WYPOCZYNKOWO-KONFERENCYJNY MAZUR-SYRENKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2019-03-08 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw orientalnych. Praca na umowę zlecenie, ok. 10 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 9:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
QAQ sp.zo.o. - 2019-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przgotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem,utrzymanie w należytej czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,dbanie o najwyzszą jakość i smak przygotowywanychposiłków, porciowanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
s
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW,-SZYKOWANIE KANAPEK, SURÓWEK, DESERÓW,-POMOC KUCHARZOWI I PRZYGOTOWYWANIU OBIADÓW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-06 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej na bazie autentycznych produktów,wprowadzeniedo menu ludowej i wiejskiej kuchnii ukraińskiej.
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2016-10-21 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw curry, potraw tandoor, śledzenie ciągłości, jakości dań, sporządzanie menu, przyuczenie osób na stanowisku: pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Kielce (świętokrzyskie)
Znajomość pełnej kuchni ukraińskiej
PPHU Dziedzic - 2016-02-23 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
BOHEMIA CLUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Skorochów (opolskie)
gotowanie potraw wg przepisów i menu wydawanie gotowych dań dbanie o towar, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości. Wymagana znajomość podstawowych działań matematycznych:dodawanie, odejmowanie, mnożenie
BAR "KOLOROWA" S.C. - Henryk Pogoda i Maria Pogoda - 2016-02-12 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Puławy (lubelskie)