KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2018-04-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.04.2018
Data zako艅czenia pracy: 12.04.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia wietnamska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej, 18-cy do艣w.zawodowego; przyrz膮dzanie da艅 kuchni wietnamskiej, 2 zmiany.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv/skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 27.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - przygotowywanie da艅, obs艂uga imprez, catering.Umowa zlecenie, ok. 160 godz./mies. Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Semaforowa 18.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wprowadzaniu danych do systemu Gold zgodnie z obowi膮zuj膮cym harmonogramem w celuwygenerowanie prawid艂owych zam贸wie艅 pozwalaj膮cych na utrzymanie w艂a艣ciwej dost臋pno艣ci produkt贸ww sklepie. Przyjmowanie dostaw, sortowanie, sk艂adowanie i przemieszczaniu towaru w magazynie orazzapewnienie w艂a艣ciwej rotacji produkt贸w w magazynie i ch艂odni
Tesco Polska Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Leszno (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w kuchni, prowadzenie magazynu
Restauracja ,,BOSS" - 2018-04-12 - Dziwn贸w (zachodniopomorskie)
Wypiek pizzy.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe Katarzyna Be艂zak - 2016-10-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, ODBI脫R TOWARU, DBANIE O CZYSTO艢膯 NA KUCHNI
KAWIARNIA BIANCA - 2016-12-29 - B艂a偶owa (podkarpackie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni polskiej.
"HOTEL SCOUT" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-03 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
sadzenie i piel臋gnacja roslin, drobne prace porz膮dkowe, drobne naprawy np. ogrodzenia
Marek Nowaczyk Gospodarstwo Ogrodnicze - BYLINY - 2018-07-12 - Sierpowo (wielkopolskie)
utrzymywanie w czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
kierowanie pojazdem
Us艂ugi Transportowe Krzysztof G膮cerz - 2017-10-12 - Jaczk贸w (dolno艣l膮skie)
Przemieszczanie materia艂贸w pomi臋dzy halami, placem znajdowania si臋 surowca i magazynem wyrob贸w gotowych - w贸zkiem wid艂owym.
"HAMAR"A.M. BENEDYKCI艃SCY Sp贸艂ka Jawna - 2017-02-20 - Pocierzyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy, makaron贸w, sa艂atek
US艁UGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-07-18 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
REF DOP Zakres: -przygotowanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej- przygotowywanie potraw kuchni polskiej dla go艣ci restauracji
MINI BAR Wi艣niewski Marek - 2018-03-10 - G贸ra Kalwaria (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie i przygotowywanie potrawwed艂ug tradycyjny ceceptur kuchni orientalnej znajduj膮cych si臋 w menu lokalu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Gr贸jec (mazowieckie)
SPORZ膭DZANIE DA艃 (艢NIADANIA, OBIADY, KOLACJE). WYKONYWANIE SAMODZIELNIE.
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska El偶bieta Derkacz - 2017-03-03 - Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - D藕wierzuty (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂kow na potrzeby cateringu, przygotowywanie dan dietetycznych, przygotowywanie da艅 na imprezy koliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Lubin (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2018-03-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
do uzgodnienia
FUNDACJA PODKARPACKIE HOSPICJUM DLA DZIECI - 2017-11-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, opracowywanie kat menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-03-01 - Krosno (podkarpackie)
Praca w o艣rodku wypoczynkowym, obs艂uga klienta.
Biuro Turystyczne DAGA" O艣rodek Wczasowo-Rehabilita. Dziwn贸w - 2016-03-10 - Dziwna (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶, obs艂uga klienta
Andrzej Ma艂ecki FIRMA HANDLOWA - 2017-01-05 - Katowice (艣l膮skie)
prace biurowe - obs艂uga wsp贸lnot mieszkaniowych
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - G贸rowo I艂aweckie (warmi艅sko-mazurskie)
Pracownik gastronomiczny. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania.
MALIBU S.C. - 2016-06-03 - Uraz (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga klient贸w restauracji Arkadia
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Radziej贸w (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, r贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy JALAPENO s.c. we Wroc艂awiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)