KUCHARZ Oborniki Śląskie oferta pracy Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Data publikacji: 2018-04-09
Lokalizacja: Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona 6, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziany staż pracy.Istnieje możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Zielona 6, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Oborniki Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oborniki Śląskie
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.04.2018
Oferta pracy ważna do: 09.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Zambrów (podlaskie)
Gotowanie potraw azjatyckich.
LUXBAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-26 - Chojnice (pomorskie)
Zarządzanie nieruchomościami, obsługa adminisracyjna nieruchomości wspólnych
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, posiłków na imprezy okolicznościowe.
FHU KOMOS Pleban & Pleban S.C. - 2016-12-13 - Wola Mielecka (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brenna (śląskie)
- przygotowywanie potraw, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-02-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Stolarz
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Janowiec Wielkopolski (kujawsko-pomorskie)
Prace przy obsłudze grilla w restauracji, przygotowanie mięsa na grillu, pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Katowice (śląskie)
Wykonywanie potraw z karty dań.
Stara Brama Piotr Truś - 2016-02-03 - Zamość (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
serwis śniadań, przygotowywanie potraw, przygotowywanie zaplecza kuchni do obsługi zleceń, koordynowanie przygotowań według wytycznych Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie, profil wykształcenia gastronomicznego, staż pracy minimum 2 lata na stanowisku kucharz, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod wpływem presji czasu, umiejętność pracy w zespole, poczucie estetyki w serwisie dań, rzetelny, podchodzący z pasją do gotowania
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2017-12-06 - Brzezina (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Gniezno (wielkopolskie)
Proste prace budowlane.
Przedsiębiorstwo Drogowo-Budowlane Sp. z o.o. - 2017-11-02 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Pryzgotowanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych
Rancho-Catering" Kazimiera Żegleń - 2017-03-23 - Skomielna Biała (małopolskie)
przygotowywanie i wypiek pizzy
BAR "EGIPCJANKA II" MARCIN ZBROJA - 2017-02-10 - Radomsko (łódzkie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w kuchni
KATARZYNA FLIG - 2017-08-09 - Mirsk (dolnośląskie)
Stanowisko samodzielnego szefa kuchni, pizzaiolo, wypiek oraz przygotowanie pizzy, obsługa grilla, prace związane z małą gastronomią, praca Września Parkowa 1, wynagrodzenie 2400 - 4300zł brutto, jedna zmiana
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-06-17 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-08-12 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażupraca pon.-sob. godz. 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Prace ogólnoporządkowe. Drobne prace naprawcze, konserwatorskie. Prace ogrodnicze, gospodarskie porządkowe na terenie obiektu hotelowego.
BURSZTYNOWA WYDMA Pensjonat - 2016-06-06 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
MONIKA JUREWICZ NIVA - 2018-07-26 - Puławy (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, europejskiej
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
do przyuczenia
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2017-04-04 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
Players Restauracja Beata Różańska - 2016-04-11 - Choszczno (zachodniopomorskie)