KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-09-16
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.09.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3-go Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil działalności pracodawcy: Restauracja McDonald's
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
Podobne oferty pracy
Naprawa uszkodzeń nawierzchni bitumicznej remont cząstkowy masą na zimno emulsją i grysami; wycinka krzaków z poboczy pasów dróg, konserwacja i oczyszczanie wpustów ulicznych, korytek ściekowych, rowów przydrożnych; stabilizowanie znaków drogowych; oczyszczanie nawierzchni jezdni i pasa drogowego z połamanych gałęzi, konarów i piasku po silnych wiatrach i opadach deszczu; oczyszczanie, miniowanie i malowanie poręczy na mostach, malowanie poręczy żelbetonowych, słupków przydrożnych, drzew, przejść dla pieszych.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Cychry (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-04-12 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
MAŁGORZATA DĄBROWSKA TED - 2015-12-23 - Radomsko (łódzkie)
Obsługa kucharska kuchni oraz nadzór nad właściwym przygotowywaniem potraw kuchni ukrainskiej, rosyjskiej i gruzinskiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Krasna (podkarpackie)
Kucharz - catering dietetyczny. Praca od niedzieli do czwartku w godzinach 07.00-15.00, święta są wolne. Proponowane wynagrodzenie 3000 zł w okresie próbnym.
DIP Daria Ciesielska Przemysław Gajewski s c - 2017-07-14 - Bolesławice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Mroków (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej.
HTI Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Kraków (małopolskie)
Praca w kuchni z planowaniem menu oraz kierowanie zespołem. Wymagane doświadczenie zawodowe 5 lat. Wynagrodzenie 2000 zł brutto plus premia do 100%.
Przedsiębiorstwo Usługowe "KOMTUR" Mariola Rodak - 2016-03-11 - Woźnice (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie i wydawanie dań wietnamskich,nadzór nad pracą kuchni.Nadzór higieny i estetyki dań.Odpowiedzialność za ład i porządek.Praca od pon-niedz.w godz.6-14/14-22
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Pruszków (mazowieckie)
praca w kuchni, obsługa pieca konwekcyjno - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Romany-Sebory (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, rosyjskiej. Wybór naczyń do podawania dań. Nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni. Staż pracy co najmniej rok na danym stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Łódź (łódzkie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE POTRAW - KUCHNIA WŁOSKA
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2017-05-26 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków domowych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2017-12-19 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2015-11-25 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
"GALOMAR-AUTOMATION" MARIUSZ GALOWICZ - 2017-08-24 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potrawObsługa klientaPomoc w gotowaniu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Gonice (wielkopolskie)
Wykonywanie instalacji w systemach zabezpieczeń. Praca na pełny etat, od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16. Praca na terenie województwa mazowieckiego.
PPHU EKO-TEST S.C. MAREK WARSZTON,PIOTR JEZIERSKI - 2016-11-18 - Otrębusy (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, sporzadzanie zamówień i receptur, właściwe przechowywanie produktów, przestrzeganie zasad BHP, wymogów sanitarnych, HACCP
Restauracja Kresowa Tatiana Otwinowska - 2017-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
Małgorzata Krej Działalność Muzyczna i Edukacyjna - 2018-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie w kuchni polskiej, wydawanie posiłków.
BAR MLECZNY AKADEMICKI S.C. Maria Sasin, Ewa Bugdol - 2016-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
WG. STANOWISKA
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-08-09 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie potraw
Dom Pomocy Społecznej Zgromadzenia Braci Albertynów - 2016-11-21 - Przemyśl (podkarpackie)
murowanie, prace ciesielsko-dekarskie, roboty ogólnobudowlane
BIURO INWESTYCYJNO-PROJEKTOWE "PIECKI" EMILIA FYDRYCH - 2018-08-01 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Katowice (śląskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Szczekociny (śląskie)