KUCHARZ Chojnice oferta pracy LUXBAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie potraw azjatyckich.
Data publikacji: 2016-09-26
Lokalizacja: Chojnice (pomorskie)
Pracodawca: LUXBAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Człuchowska 62, 89-600 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Gotowanie potraw azjatyckich.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chojnice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chojnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chojnice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność w gotowaniu azjatyckich potraw.(nr oferty 160.2016.BK)
Nazwa pracodawcy:
LUXBAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Człuchowska 62, 89-600 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chojnice
Ulica pracodawcy: Człuchowska
Numer budynku pracodawcy: 62
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.09.2016
Oferta pracy ważna do: 25.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, wyrobów cukierniczych
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-04-27 - Zygry (łódzkie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według procedur kuchni koreańskiej i japońskiej oraz suhi oraz kontakt z koreańskimi klientami restauracji.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie dań gorących, zapiekanek, hamburgerów, sałatek itp.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Grybów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska).
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg ustalonego jadłospisudystrybucja posiłków
Catermed S.A, Kraków - 2018-08-17 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2018-08-24 - Wola Rzędzińska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-08-05 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Zadania przy gotowaniu potraw.Praca w godz.10.00-18.00
Restauracja Pod Dębem - 2018-04-12 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Miechów (małopolskie)
wynagrodzenie 1850 zł brutto przez pierwszy miesiąc pracy.Rozkład czasu pracy 06:00 - 12:00 i 12:00 -18:00
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wychowanie, nauka i opieka nad dziećmi niepełnosprawnymi
Zespół Placówek Oświatowych" NASZ DOM" Gębice - 2017-08-10 - Gębice (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, pizzy
Centrum Line Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie żywności i napojów. Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pabianice (łódzkie)
kucharz
ADAM GRZESIEK - 2016-02-12 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW - 2016-07-20 - Proszenie (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i sprzedaż kebaba, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości .
PROTEC PIOTR DĘBSKI - 2017-01-03 - Tychy (śląskie)
Wykształcenie: min.średnie techniczne; min. rok stażu pracy u autoryzowanego dealera samochodów; komunikatywna znajomość języka angielskiego; znajomość budowy i eksploatacji pojazdów samochodowych; obsługa komputera Ms Office, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, umiejętność organizacji pracy własnej; zakres obowiązków: obsługa klienta; poznawanie potrzeb, wstępna diagnoza usterek, udzielanie informacji, nadzór nad przebiegiem procesu; wyliczanie kosztorysów; nadzór nad przebiegiem procesu naprawy; prowadzenie dokumentacji; miejsce pracy: Ruda Śląska lub Przyszowice; wynagrodzenie: do negocjacji
"DERKSEN POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-07 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych zgodnie z menu.
Handel art. przemysłowymi i spożywczymi Władysław Gattner - 2018-03-30 - Kępno (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzailna za przygotowywanie posiłków, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (śląskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, w tym pizzy (po przeszkoleniu), dbanie o czystość w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2016-07-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy, inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Piaseczno (mazowieckie)
praca na kuchni w pencjonacie
"JĘDRUŚ" FHU JEZUTEK ANDRZEJ - 2018-04-06 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2018-04-24 - Żary (lubuskie)