KUCHARZ Żary oferta pracy PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 400 - 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
Data publikacji: 2018-04-24
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 400 - 3 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach 10:00-18:00 oraz 14:00-22:00. Praca w soboty i niedziele. Okres próbny 1 miesiąc.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 400 - 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe przynajmniej 1 rok na stanowisku kucharza, dyspozycyjność i kreatywność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - SKIEROWANIE Z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: Długosza
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.04.2018
Oferta pracy ważna do: 23.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Niepubliczne przedszkole Akademia Przedszkolaka - 2016-03-11 - Olkusz (małopolskie)
organizowanie i prowadzenie robót zgodnie z dokumentacją projektową, opisem technicznym, wymogami sztuki budowlanej, harmonogramem i założonym budżetem; kierowanie pracownikami zatrudnionymi na budowie, podwykonawcami, terminowość wykonywanych robót. Praca na terenie Bielska Podlaskiego i powiatu bielskiego
Firma Usługowo - Budowlana "WRÓBLEWSKI" Andrzej Wróblewski - 2017-03-06 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie dań fast-food
"B I G PLUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ŁAŃCUCIE - 2017-01-03 - Łańcut (podkarpackie)
wg stanowiska
Marcin Madetko - 2016-02-26 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-08-28 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni europejskiej, wyjazdowe szkolenia do krajów Unii Europejskiej.
RBS Porter - 2016-06-28 - Sopot (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Siemiatycze (podlaskie)
obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków dla pracowników
Akademia Smaku Marek Rejdak - 2017-04-21 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-23 - Zagórze (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-03-15 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowanie potraw,przestrzeganie zasad higieny i porządku w kuchni
Hotel Wierchomla SKI & SPA RESORT "Dwie Doliny Muszyna-Wierchomla" sp. z o.o. - 2016-11-18 - Wierchomla Mała (małopolskie)
WZ
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2015-11-30 - Kościerzyna (pomorskie)
organizacji i kierowanie działań księgowości. Prowadzenie spraw związanych z rachunkowością
PRZEDSIĘBIORSTWO ROLNO-PRZEMYSŁOWE "SMOGÓRY"Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Smogóry (lubuskie)
zgodny ze stanowiskiem
PIASKOWNIA Piotr Kalinowski - 2017-05-26 - Charzykowy (pomorskie)
Lutowanie przewlekane oraz montaż elementów elektroniki; okres próbny 3 miesiące; wysokość wynagrodzenia od 2100 do 2700 zł brutto; godziny pracy: 7.00- 15.00, możliwa praca w nadgodzinach lub na dwie zmiany oraz incydentalnie w dni wolne
Apator Telemetria Sp. z o.o. - 2018-04-25 - Słupsk (pomorskie)
Serwis pokojowy, sprzątanie.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Kliczków (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych
"STARA SZKOŁA" S.C. Tomasz Kowalski i Seweryn Kamiński - 2015-12-11 - Bełchatów (łódzkie)
-
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-06-02 - Jantar (pomorskie)
Załadunek, transport i wyładunek drewna
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Oleszyce (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość wydawanych potraw, dbałość o czystość i higienę miejsca pracy
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Rokietnica (podkarpackie)
Sporządzanie wszelkiego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów.
Wojciech Szulc - 2016-09-08 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW,-SZYKOWANIE KANAPEK, SURÓWEK, DESERÓW,-POMOC KUCHARZOWI I PRZYGOTOWYWANIU OBIADÓW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-06 - Polkowice (dolnośląskie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-01-24 - Suwałki (podlaskie)
Przyrządzanie potraw kuchni polskiej.
"HOTEL SCOUT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-03 - Częstochowa (śląskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-12-12 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Układanie jadłospisu.
PRZEDSZKOLE Nr 43 "JANTAREK" - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
Szkolenie BHP, ppoż, sanitarno - higieniczne; obróbka wstępnatowaru, przygotowanie potraw; dbałość o porządek miejsca pracy; przestrzeganie zasad postępowania z żywnością; dyscyplina w zachowaniu czystości i hiegieny pracy; dobra organizacja; odpowiedzialność za powierzone zadania.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie pizzy - produkcja, utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowywanie pizzy, sałatek
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Lubin (dolnośląskie)