KUCHARZ Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
Data publikacji: 2018-08-23
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejetność gotowania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 10-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.08.2018
Oferta pracy ważna do: 22.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Łazy (mazowieckie)
przygotowywanie posików rodem z Jemenu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dostępnych w pizzerii
Leszek Murawski Da Grasso - 2017-04-12 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie dań.
NETRADUS POLSKA Sp. z o.o. - 2017-11-29 - Opatów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
Restauracja "Pod Winogronami" Kożuchowski Piotr - 2016-01-05 - Wołczyn (opolskie)
•Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów•Współpraca z zespołem•Delegowanie zadań i koordynacja pracy pomocy kuchennych •Aktywny udział w szkoleniu pomocy kuchennych •Dbanie o powierzone mienie •Realizacja zadań w oparciu o standardy ISO, HACCP•Przestrzeganie zasad bhp, porządku i higienyPraca na czas określony 01.02.2018-01.02.2022Godzina zakończenia pracy : 22:00Oferta dla osób pełno i niepełnosprawnychKontakt z pracodawcą: rekrutacja.pl.atal (at) atalianworld.com lub 661991595, 661 991 500
Aspen Res Sp. z o.o. - 2017-12-28 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-07-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
GROSIK Firma Handlowo - Usługowa Konrad Sipiak - 2018-07-30 - Bachorzew (wielkopolskie)
s
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiejokres zatrudnienia 3 lata (od 02.05.2019-01.05.2021 r.)czas pracy - 40 godzin tygodniowogodz. pracy od 10.00-18.00; 15.00-23.00miejsce pracy Elbląg, ul. Wyspiańskiego 17c, Al.Odrodzenia 25
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej, białoruskiej, ukraińskiej (kuchnie regionalne)I zmiana 7-15II zmiana 15-23
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-08-10 - Mielec (podkarpackie)
wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Małe Ciche (małopolskie)
przygotowywanie posilków,sałatek,surówek
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2017-04-26 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie potraw-gotowanie i smażenie, grilowanie mięsa, smażenie frytek, wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2015-11-04 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 21.00- 13.00
Piekarnia Ciastkarnia STAROPOLSKA SC Stanisław , Lech Chorąży - 2018-03-24 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej z uwagi na profil i położenie restauracji;
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Pruszków (mazowieckie)
prowadzenie akt osobowych i dokumentacji pracowniczej, naliczanie list płac, ZUS, sporządzanie sprawozdań GUS
PHU "ZAM-POL" Sp.C Małgorzata Zamelczyk, Karol Zamelczyk - 2017-11-13 - Kiełczewo (wielkopolskie)
kontakt z partnerami z Ukrainy,zdobywanie nowych klientów,prowadzenie rekrutacji nowych pracowników,obsługa klientów biura handlowego
Warmińsko Mazurskie Biuro Kredytowe Jarosław Glabas - 2017-01-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
pieczenie, gotowanie, sporządzanie posiłków
CASABLANCA ABDELAZIZ TAJAR - 2018-08-01 - Kwidzyn (pomorskie)
Zmywanie blach, segregowanie odpadów, dbanie o sprzęt i czystośc w miejscu pracy.
MK GASTRO Marcin Kozłowski - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków profilaktycznych i obiadowych
Kozieł Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2017-12-11 - Jaworzno (śląskie)
Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z możliwością awansu na szefa kuchni. Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomość języka angielskiego.
MP. CATERING Maria Pietrowska - 2016-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmypraca na umowę na czas określony (3/4 etatu), równoważny system czasu pracy według grafikuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja, przygotowanie i wydawanie posiłków.
"ROMA" BIAŁCZYK BARTŁOMIEJ - 2018-03-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzailna za przygotowywanie posiłków, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
zapoznanie z recepturami przygotowywanych potraw, przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, zamawianie i przyjmowanie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wierzbie (łódzkie)
samodzielne opracowanie i wykonanie karty dań, znajomość teoretyczna i praktyczna kuchni wschodniej i wprowadzenie jej na lokalny rynek
GRAPFA SPÓŁKA CYWILNA TOMASZ GRAŚ, WOJCIECH PFAL - 2017-06-02 - Drezdenko (lubuskie)