KUCHARZ Radzyń Chełmiński oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zgodny
Data publikacji: 2016-01-20
Lokalizacja: Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Radzyń Chełmiński, powiat: grudziądzki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: RP 37.16
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radzyń Chełmiński
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grudziądzki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Data zakończenia pracy: 30.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Adres pracodawcy:
Parkowa 22, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Grudziądz
Gmina pracodawcy: Grudziądz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grudziądz
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.01.2016
Oferta pracy ważna do: 02.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
j.w.
EWAPOL Ewa Sikora - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Bar Uniwersalny Danusia Wróbel - 2018-04-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Gotowanie i wydawanie dań obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw kuchni ciepłej i zimnej,samodzielna obsługa baru i kasy fiskalnej,pracodawca zapewnia zwrot połowy kosztów dojazdu.
Agnieszka Jankowska Młyn - 2015-12-03 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych.Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca w godzinach:od 06:00 do 14:00 i 11:00 do 19:00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-29 - Rów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-07-10 - Płock (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości pomieszczeń kuchni, stołówki, magazynów
Powiatowy Zespół Placówek Oświatowych w Bieczu - 2018-07-05 - Biecz (małopolskie)
Kucharz. Refundacja do wynagrodzenia dla osób poniżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Stróże (małopolskie)
utrzymanie czystości w budynku
SILCARE sp. z o.o. spółka komandytowa - 2018-05-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Łobez (zachodniopomorskie)
układanie kostki brukowej
kontakt przez PUP - 2015-11-03 - Koziegłowy (śląskie)
- przygotowywanie posiłków,- stosowanie zasad higieny pracy- przestrzeganie standardów restauracji dot. przygotowywania posiłków
DERKSEN POLSKA SP. Z O. O. /PPP Gliwice - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Kielce (świętokrzyskie)
umiejętność gotowania powierzonych potraw
Firma Handlowo-Usługowa Karwat Izabella - 2018-01-04 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw, dokumentacja HACCP, sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem/ praca w godzinach między 6-22
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
dekretowanie i księgowanie dokumentów, prowadzenie ewidencji księgowych i uzgadnianie ich z kontami księgi głównej, przygotowywanie deklaracji podatkowych oraz sprawozdań i raportów na potrzeby wewnętrzne oraz dla instytucji zewnętrznych, współpraca z insytucjami zewnętrznymi ( US,ZUS, GUS, NBP), potwierdzanie i uzgadnianie sald z kontrahentami.
Piotr Łukasiuk P.P.H.U. "STOLMACH" - 2017-09-11 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków według standardów panujących w restauracji, dbanie o czystość na stanowisku pracy, pomoc szefom kuchni itp.
RESTAURACJA "JEDNOŚCI 16" Patrycja Pabich - 2017-08-25 - Zielona Góra (lubuskie)
pomoc w prezentacji pojazdów, pomoc w przygotowaniu aut do sprzedaży, kompletowanie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Łódź (łódzkie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,ocena surowców i półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstepna surowców,przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie Sushi w restauracji.
EVENT Mariusz Jakóbowski - 2017-02-14 - Płock (mazowieckie)
- układanie menu, oszacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy- przygotowanie produktów do restauracji a-la-carte: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego - podawanie potraw i dekorowanie
Jürgen Ittmann Ittmann Gasthof und Ferienhaussiedlung "Zum Anker" - 2017-03-21 - Niemcy (Niemcy)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2018-06-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2017-06-14 - Przylep (zachodniopomorskie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem wartości odżywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Częstochowa (śląskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-08-30 - Pępowo (wielkopolskie)
Sporządzanie i wydawanie potraw
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-12-30 - Jeleśnia (śląskie)