KUCHARZ Elsterheide oferta pracy Jürgen Ittmann Ittmann Gasthof und Ferienhaussiedlung "Zum Anker"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 9 EUR
Zakres obowiązków: - układanie menu, oszacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy- przygotowanie produktów do restauracji a-la-carte: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego - podawanie potraw i dekorowanie
Data publikacji: 2017-03-21
Lokalizacja: Elsterheide ()
Pracodawca: Jürgen Ittmann Ittmann Gasthof und Ferienhaussiedlung "Zum Anker"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lindenallee 5, 02979 Elsterheide, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- układanie menu, oszacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy- przygotowanie produktów do restauracji a-la-carte: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego - podawanie potraw i dekorowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 9 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elsterheide
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 9 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania: Miejsce pracy: Elsterheide, Saksonia
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
pracodawca zapewnia zakwaterowanie na miejscu – płatne przez pracownika
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Wysokość pensji brutto: 9 – 11 Euro + napiwki (ok 150-250 Euro miesięcznie)
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B i własny samochód
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Wykształcenie: wymagane w zawodzie kucharz • Doświadczenie zawodowe: wymagane jako kucharz• Znajomość języków: niemiecki - komunikatywny w celu porozumienia się z pracodawca i współpracownikami• Samochód i prawo jazdy kat. B w przypadku znalezienia mieszkania poza obiektem ze względu na niedogodny dojazd
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Jürgen Ittmann Ittmann Gasthof und Ferienhaussiedlung "Zum Anker"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy: Pan Jürgen Ittmann 0049 35751 2070 1
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, dyplomy, świadectwa potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Na adres e-mail: info (at) gasthof-zum-anker.de
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja położona w pobliżu Partwitzer See specjalizująca się w regionalnej kuchni łużyckiej.
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Zgodny, praca na ul. Wybickiego 43, Grudziądz
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-06-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Puławy (lubelskie)
pomoc przy układaniu towaru, prace porządkowe na terenie sklepu
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, sporządzanie listy zakupów, odbiór oraz sprawdzanie dostaw, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, wykonywanie prac zleconych przez kucharza/właściciela
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Siedlce (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Pszczyna (śląskie)
Sporządzanie potraw.
Bar "Słoneczna Polana" Andrzej Gębicki - 2015-12-09 - Włodzimierzów (łódzkie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
pieczenie, dekorowanie ciast, wdrażanie własnych pomysłów, wypiek chleba na zakwasie, bułek, ciasta drożdżowego,
FIRMA CATERINGOWA "ESSENZA CATERING" EMILIA ANDRZEJEWSKA - 2017-04-27 - Białystok (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzątanie biura
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Emir Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej Włocławk - 2016-02-26 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "AS" Katarzyna Starszak - 2016-03-17 - Charzykowy (pomorskie)
związany ze stanowiskiem
ETYKAT Andrzej Strzeszewski - 2015-11-06 - Marki (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Przybrodzin (wielkopolskie)
Sprzątanie powierzchni biurowych. Wymiar czasu pracy: 0,3 etatu, godz. pracy 5.30-17.30; 0,33 etatu, godz. pracy 9.00-11.00; możliwość połączenia etatów; przewidywany okres zatrudnienia: umowa na okres próbny 3x 1 m-c, następnie umowa na czas określony 33 m-ce
SKAREM Sp. z o. o. - 2018-07-04 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw w całorocznej restauracji WIW
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-12-07 - Augustów (podlaskie)
Wykształcenie wyższe techniczne; doświadczenie: min. 9 m-cy; umiejętność czytania rysunku technicznego, znajomość konstrukcji maszyn oraz programu AutoCAD, CATIA, systemu DAX; umiejętność analitycznego myślenia oraz przestrzennego widzenia; znajomość jęz.; białoruskiego, rosyjskiego, polskiego, włoskiego; zakres obowiązków: wykonywanie dok. technicznej, opracowywanie dok. technicznej zgodnie z procedurami, kontakt z klientem oraz nadzór w trakcie realizacji opracowanego zlecenia w jęz. białoruskim, rosyjskim i włoskim; opracowywanie przewidywanych kosztów realizacji zleceń, analiza przebiegu nadzorowanego zlecenia; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie dań w/g gotowych receptur. Dbanie o standardy marki BIOWEY, utrzymanie porządku w miejscu pracy, wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem, wstępną obróbką surowców.
Przemysław Ciernioch Management - 2016-02-03 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań, pieczenie, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu,
PPHU PROGMET Bogdan Grys - 2017-11-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS Oddział ORW ADHARA - 2016-02-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
prace kamieniarskie
Kamieniarstwo Marek Kamyczek - 2016-09-06 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz przygotowywanie bankietów okolicznościowych. Praca w równoważnym systemie czasu pracy, w godz. 7.00-19.00, od pn do nd.
CKIR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP. Z O.O. - 2017-03-10 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Skladanie zapotrzebowania na produkty.
PPHU "SEZAM"-Piekarnia, Sklepy, Zajazd- Zofia Bełzak - 2017-03-02 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przyżądzanie dań kuchni ukraińskiej wg tradycyjnych przepisów ukraińskich. Znajomośc języka ukraińskiego.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2017-11-09 - Otwock (mazowieckie)
Wykształcenie; zawodowe kierunkowe; dwa lata stażu pracy; komunikatywna znajomość języka niemieckiego; wymagane doświadczenie zawodowe w kuchni 4-ro gwiazdkowej; zakres obowiązków: wykonywanie dań wg. poleceń szefa kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Dusseldorf Niemcy
"Derksen Polska" Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
Firma Usługowa MIR Spółka Cywilna Marta Licha, Robert Lichy - 2018-07-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-08-31 - Białystok (podlaskie)