KUCHARZ - PIZZERMAN Ozorków oferta pracy Małgorzta Gostyńska "RESTAURACJA OZORKÓW""
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: praca w pizzerii, może być do przyuczenia
Data publikacji: 2018-01-10
Lokalizacja: Ozorków (łódzkie)
Pracodawca: Małgorzta Gostyńska "RESTAURACJA OZORKÓW""
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 18a, 95-035 Ozorków, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w pizzerii, może być do przyuczenia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ozorków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ozorków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Z doświadczeniem lub do przyuczenia
Nazwa pracodawcy: Małgorzta Gostyńska "RESTAURACJA OZORKÓW""
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Staszica 18a, 95-035 Ozorków, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Ozorków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ozorków
Ulica pracodawcy: Staszica
Numer budynku pracodawcy: 18a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2018
Oferta pracy ważna do: 09.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla dzieci (szkoły, przedszkola)
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2017-12-19 - Suchoraba (małopolskie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2016-07-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-03-01 - Kisielnica (podlaskie)
Wykrawanie elementów materiałów według określonego wzoru. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Idźczak - Meble Firma PHU Roman Idźczak - 2017-10-02 - Łęka Opatowska (wielkopolskie)
przygotowanie potraw
Małgorzata Banacka Gospodarstwo Rolne Jędrychówko - 2017-11-24 - Jędrychówko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Instytut Naukowo-Badawczy Księdza Sebastiana Kneippa Zespół Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-06-21 - Kamień Śląski (opolskie)
- przygotowywanie dań z uwzględnieniem dbałości o miejsce pracy,- dowożenie dań cateringowych do klienta
Karczma Regionalna " Na widelcu z gustem i ze smakiem" Sebastian Buczma - 2017-10-12 - Ściborzyce Małe (opolskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2016-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
ZADANIA SZEFA KUCHNI.
"Hydrotest" Włodzimierz Głuszek - 2017-08-01 - Opoczno (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Złotów (wielkopolskie)
- praca w kuchni- obsługa klientów- pomoc przy barze
Grzegorz Kalisz Zakład Gastronomiczny " Malina" - 2017-09-13 - Książ Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19; okres próbny 3 miesiące
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego SANATORIUM TĘCZA Spółdzielnia Pracy - 2018-03-24 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej w szczególności kebabów.
PHU ENERGO - KOTŁY Dariusz Bania /ALI BABA KEBAB - 2018-02-01 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"Łochowianka" s.c. Skolimowska Ewa, Matusik Tomasz - 2016-03-09 - Łochów (mazowieckie)
Pracujesz niezależnie i twórczo z małym i bardzo zmotywowanym zespołem na własnym stanowisku w kuchni (saucier). Jesteś odpowiedzialny za przygotowanie posiłków i obsługę produktów. Przestrzegasz przepisów HACCP.
kontakt przez OHP - 2018-09-03 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menu, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dobiesz (mazowieckie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie posiłków,smażenie ryb,pieczenie ciast.Nadzór nad personelem kuchennym-pomocniczym,dbałość o higienę i czystość na stanowisku pracy.
Karczma przy Molo Handel Artykułami Spożywczymi, Gastronomia Emilia Zielonka - 2016-03-16 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Zgodny.
Restauracja "HOANG GIA" Dominika Hoang Dinh - 2017-12-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
oczyszczanie detali zgodnie z zadanymi instrukcjami, wizualna ocena jakości detalu, realizacja planu produkcyjnego
Zakłady Metalurgiczne Pomet S.A. - 2016-08-03 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie z umową
"INSTAL-KRAN" - ZEMERFELD PIOTR - 2018-03-14 - Skarboszewo (wielkopolskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej, surówek, przygotowanie mięsa do kebaba, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zamość Stary (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt, mienie i czystość na stanowisku pracy
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-26 - Zawiercie (śląskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Poronin (małopolskie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów;
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszczów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków typu kebab, hamburger-fast food. Przygotowywanie surówek, sprzatanie, zmywanie, obsługa kasy fiskalnej.
Przedsiebiorstwo usługowo-handlowe Agnieszka Chlibiuk - 2016-04-27 - Parczew (lubelskie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-05-26 - Sośnicowice (śląskie)