KUCHARZ Zamo艣膰 Stary oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: .
Data publikacji: 2017-08-22
Lokalizacja: Zamo艣膰 Stary (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zamo艣膰 Stary, powiat: zwole艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: .
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zamo艣膰 Stary
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zwole艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2017
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2018
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zwoleniu
Adres pracodawcy:
Ludowa 7, 26-700 Zwole艅, powiat: zwole艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: zwole艅ski
Gmina pracodawcy: Zwole艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zwole艅
Ulica pracodawcy: Ludowa
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zwoleniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.08.2017
Data dodania oferty pracy: 22.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 04.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.08.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rembelszczyzna (mazowieckie)
Gotowanie w 偶ywieniu zbiorowym. Praca na ul. Mrozowej.
HUT-PUS SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-06-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojan贸w (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
Start Travel Sp.z o.o. - 2015-11-23 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Pe艂czyce (zachodniopomorskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - 艁owicz Wa艂ecki (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-06-03 - Kietrz (opolskie)
-Praca w restauracji,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 888-050-130.
Pod Z艂otym Kasztanem Sala Bankietowa Alicja Buka艂a - 2016-03-30 - Rukosin (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Barszczewo (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
JACEK URBA艃CZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2016-04-19 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciep艂ych i zimnych bufet贸w, zar贸wno przek膮ski i sa艂atki. Krojenie surowego mi臋sa i odpowiedzialno艣膰 za pomieszczenia ch艂odnicze. Przygotowanie menu na imprezy okoliczno艣ciowe. Przestrzeganie przepis贸w higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialno艣膰 za w艂a艣ciwy stan cz臋艣ci kuchennej, w szczeg贸lno艣ci w odniesieniu do LMHV lub standard贸w wewn臋trznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw wg diet dla os贸b przebywaj膮cych w o艣rodku.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Koronowie - 2018-02-22 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
gastronomia, osoba na tym stanowisku b臋dzie zajmowa艂a si臋 przygotowywaniem posi艂k贸w w food trucku, p贸藕niej w lokalu stacjonarnym
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Utrzymywanie i konserwacja linii produkcyjnej (maszyny mechaniczno-pneumatyczne), praca na magazynie przy obs艂udze maszyn, praca zwi膮zana z produkcj膮 artyku艂贸w dekoracyjnych i papieru. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - 艁ambinowice (opolskie)
na podstawie programu do umowy
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Lubasz (wielkopolskie)
pobieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w sto艂贸wce, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂opisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jako艣膰 i ilo艣膰 przygotowanych potraw, nadz贸r nad sprz臋tem kuchennym i sto艂owym oraz dbanie o jego u偶ytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk L膮dowych/ 14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2016-06-07 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - obiad贸w. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2018-05-10 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie potraw, da艅 chi艅skich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chi艅skiej, tworzenie menu w j臋zyku chi艅skim
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. karty da艅.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-03-18 - Zamo艣膰 (lubelskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 18 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie BEZ Znaczenia. Mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-21:00) (Tel. 661-024-947) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice).
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" S艁AWOMIR SZOJDA - 2017-03-14 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
zapoznanie si臋 z zasadami prowadzenia kuchni, nauka tworzenia list zakup贸w, przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Gostynin (mazowieckie)
opracowywanie i przygotowywanie posi艂k贸w a,la carte, obs艂uga bufetu 艣niadaniowego i kolacyjnego wg zapotrzebowania; praca w wymiarze 15 godzin tygodniowo, stawka 40 z艂 bruto za 1 godzin臋. Praca w godzinach 6-9 oraz 18-21.kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 OW Kormoran - 2017-01-18 - Rowy (pomorskie)
odpowiednie przygotowywanie i przyprawianie 偶ywno艣ci zgodnie z przepisami kulinarnymi oraz w艂a艣ciwa prezentacja da艅 do podania go艣ciom
METROPOL HOTEL MAN Sp. z o.o. - 2019-01-11 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2018-08-22 - S艂upsk (pomorskie)
Wykszta艂cenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane do艣wiadczenie zawodowe; akt. ksi膮偶eczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku; Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepis贸w BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: So艣nicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-01-08 - So艣nicowice (艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, miejsce wykonywania pracy Sierpc, Pl.Fryderyka Chopina 4
S.W.A.SKY HIGH AUTO-HANDEL SALEEM MUHAMMAD - 2017-05-22 - Sierpc (mazowieckie)