KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA Pi艂a oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i gotowanie potraw, sprz膮tanie dzia艂u 偶ywienia.
Data publikacji: 2018-12-10
Lokalizacja: Pi艂a (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i gotowanie potraw, sprz膮tanie dzia艂u 偶ywienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pilski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.12.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 gotowania i sprz膮tania; do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharz/pomoc kuchenna.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
al. Niepodleg艂o艣ci 24, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy po sta偶u
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Pi艂a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艂a
Ulica pracodawcy: al. Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.12.2018
Data dodania oferty pracy: 10.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 17.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie asyrtymentu potraw i napoj贸w z surowc贸w i p贸艂produkt贸w spozywczych w oparciu o receptury gastronomiczne.Umowa na czas pr贸by na 3 miesi膮ce - po okresie pr贸bnym umowa na czas nieokre艣lony.Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe i aktualna ksi膮偶eczka zdrowia - w razie potrzeby pracodawca op艂aci badania.Praca na dwie zmiany od 9.00 do 21.00.
PRZEDSI臉BIORSTWO SPO艁ECZNE SANLENTO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-28 - Jaros艂aw (podkarpackie)
planowanie i organizacja 偶ywienia, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; dba艂o艣膰 o stanowisko pracy
26 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Zegrzu - 2018-09-04 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie ze standardami, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni
LODZIARNIE POLSKIE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-30 - Jarocin (wielkopolskie)
Zamawianie, ekspozycja i sprzeda偶 towaru, dba艂o艣膰 o porz膮dek.
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i zasadami technologii. Dba艂o艣膰 o sprz臋t i narz臋dzia wykorzystywane do pracy. Utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza. Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad BHP i HACCP.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2 - 2018-08-14 - Gdynia (pomorskie)
Wed艂ug zawodu
MaxFitt Maximilian Arthur Thamm - 2019-03-06 - 呕ary (lubuskie)
przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, przestrzeganie przepis贸w BHP i zasad higieny w kuchni
P.W."JARD" Jaros艂aw Dziemian - 2016-06-14 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotpwanie kuchni ukrai艅skiej,Obs艂uga grup z Ukrainy i Bia艂orusii
METRO PL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-15 - Boguszyn (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie potraw zgodnie z jad艂ospisem organizacja pracy. II zmiany 6.30-14.30, 10-18Wymagane dokumenty: CV, 艣wiadectwa pracyKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 w godz. od 09:00 do 15:00
Dom Pomocy Spo艂ecznej Dla Dzieci i M艂odzie偶y Niepe艂nosprawnej Intelektualnie Zgromadzenia Si贸str Franciszkanek Rodziny Mary - 2019-06-21 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie wszystkich zada艅 typowych dla kucharza w restauracji.
kontakt przez OHP - 2020-02-17 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL "ADRIA" B. PARUZEL, A. PARUZEL SP脫艁KA CYWILNA - 2017-03-31 - Bieru艅 (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: adana kebab, dolma, sarma, byriani, przygo-towywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Redzikowo (pomorskie)
Przygotowanie da艅 z karty menu obowi膮zuj膮cej w obiekcie.
Pa艂ac Mierz臋cin NOVOL SP. Z O.O. Sp贸艂ka Komandytowa - 2016-08-25 - Mierz臋cin (lubuskie)
obs艂uga imprez zorganizowanych
MARILYN PUB AGNIESZKA WI艢NIEWSKA - 2016-06-30 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅, przygotowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, lista zakup贸w, sprz膮tanie.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Che艂mek (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
1. Prawid艂owe wykonywanie powierzonych zada艅 zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (HACCP).2. Przygotowanie posi艂k贸w przy pomocy personelu kuchennego zgodnie z kalkulacj膮 偶ywieniow膮 przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych od szefowej kuchni.3. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych produkt贸w.4. Porcjowanie, przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.5. Dopilnowanie, utrzymanie w czysto艣ci naczy艅 i urz膮dze艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych w czysto艣ci.6. Przestrzeganie zarz膮dze艅 wewn臋trzych oraz inspekcji sanitarnych.7. Odpowiedzialno艣膰 za ryzyka ujawniane, przekazanie informacji do kierownika.8. Obowi膮zek zg艂aszania wniosk贸w i uwag w sparwie ryzyk, kt贸re dostrzega.Praca na II zmiany: 06:00-14:00, 12:00-20:00
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2018-11-22 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w restauracji
Firma SZARLOTKA Jolanta Grymel - 2019-12-02 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemi艅ska - 2017-04-18 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
- wysy艂anie i odbieranie korespondencji zwyk艂ej i poleconej,- odbieranie i wysy艂anie przesy艂ek kurierskich,- segregowanie, raporotwanie, nadz贸r nad korespondencj膮 wych. i przych.,- obs艂. centrali tel.,- obs艂. klient贸w wew. i zew. firmy.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywnie produkt贸w i sporz膮dzanie potraw na kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - 呕aga艅 (lubuskie)
wz
kontakt przez PUP - 2020-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
PPrzygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 13-21 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz wy偶ywienie.
DWOREK FAMILIJNY Us艂ugi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwieci艅ska - 2018-04-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
realizacja zam贸wie艅, zamwianie towaru, realizacja potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres pr贸bny 1 m-c
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek, obs艂uga sprz臋tu kuchennego: piec, blender, w臋dzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart da艅, kalkulacja przyrz膮dzanych da艅. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin 艢wierk - 2018-01-11 - Lisewo (pomorskie)
kucharz
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2018-08-03 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
WMS GRUPA S.C. Marek 艢liwi艅ski, Wies艂aw 艢liwi艅ski - 2017-03-29 - Grajewo (podlaskie)