KUCHARZ Głogów oferta pracy MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: obsługa imprez zorganizowanych
Data publikacji: 2016-06-30
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strumykowa 2/B, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: obsługa imprez zorganizowanych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
pracodawca zatrudni od 1 do 2 ośóbpraca w weekendy 6.00-6.00wynagr. min. 2.000 zł. w zależności od organizo. okoliczności/imprezy
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość gastronomii
Nazwa pracodawcy: MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Strumykowa 2/B, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kont. tel.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Strumykowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Restauracja -bar
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TYPU KEBAB; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI; PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
DARIUSZ WOJCIECH WOJTKUN - 2015-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Kukle (podlaskie)
obsługa klienta, zapewnienie prawidłowego funkcjonowania sklepu, dbanie o ekspozycję towaru
BARTIMEX Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Przygotowywanie klasycznych i tradycyjnych dań kuchni szwabskiej ze świeżych produktów regionalnych.
Zum Hasen - Landhotel & Gaststuben, s&t hoga konzepte GbR - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
zgodny ze stanowiskiem
DOMINIKA ELDEMIR - 2017-07-28 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie cateringów, śniadań; przygotowywanie ofert cateringowych w języku ukraińskim; kontrola jhakości; przygotowywanie deserów na wysokim poziomie;
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Opole (opolskie)
kucharz samodzielny
Janusz Kaleta Ringtrans (Obiady jak u Mamy) - 2018-02-23 - Cieszyn (śląskie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-11-09 - Białystok (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-03-08 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na stanowisku kasjera - sprzedawcy: obsługa klienta, dbanie o dyspozycje towaru.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE GRZEGORZ DŁUGOSZ - 2016-07-19 - Kraków (małopolskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Radowo Małe (zachodniopomorskie)
Kucharz.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2016-07-19 - Kruszyn (dolnośląskie)
praca w kuchni
Zakład Cukierniczy J.G. Gwóźdź Justyna Gwóźdź Karpicko - 2016-09-20 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Umiejętność przygotowywania dań i obsługa maszyn i urządzeń. Jedna zmiana, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
zajęcia dydaktyczne,wychowawcze i opiekuńcze prowadzone bezpośrednio z uczniami; 4/18 etatu;
ZESPÓŁ SZKOŁY PODSTAWOWEJ I GIMNAZJUM IM. JANA PAWŁA II W SULIKOWIE - 2017-08-25 - Sulików (dolnośląskie)
Kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Szprotawa (lubuskie)
Przyrządzenie potraw w kuchni, przygotowywanie sosów, porcjowanie mięs, utrzymanie czystości w kuchni, wykonywanie innych czynności, które okażą się niezbędne do należnego wykonywania umowy.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-07 - Bolesław (małopolskie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Chorzów (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lesko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracyjnym
Halina Lewandowska Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa - 2017-06-19 - Modliszewo (wielkopolskie)
jw.
RESTAURACJA "MOJE CURRY" ANNA GANDHI - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
montaż instalacji elektrycznych zgodnie z dokumentacją techniczną, przeprowadzanie konserwacji oraz napraw
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Opole (opolskie)
w/g potrzeb
Bar "Pod Filarami" Glibowska Agnieszka - 2018-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
prace kuchenne
kontakt przez OHP - 2017-08-30 - Zawiercie (śląskie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dostępne surowce, obliczanie wartości energetycznej sporzadzanych posiłków, opracowywanie ofert kulinarnych, umiejętność pracy w zespole- odporność na działanie pod presją czasu, praca w pomiesczeniu zamkniętym przy dużej wilgotności, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporządzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Pstrągowa (podkarpackie)
Praca fizyczna, wykonywanie prac porządkowych oraz nieskomplikowanych prac naprawczych budynku i wokół budynku
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Praca w biurze.
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Juszkowo (pomorskie)
Wykonywanie dań z półproduktów, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta
GRANDE PIZZA & PUB Parchowski Tomasz - 2017-09-12 - Łapy (podlaskie)