KUCHARZ Modliszewo oferta pracy Halina Lewandowska Firma Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracyjnym
Data publikacji: 2017-06-19
Lokalizacja: Modliszewo (wielkopolskie)
Pracodawca: Halina Lewandowska Firma Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowa
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:62-200 Modliszewo, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracyjnym
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Modliszewo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gnie藕nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Halina Lewandowska Firma Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowa
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Adres pracodawcy:
Reymonta 26, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnie藕nie艅ski
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Reymonta
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 19.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga, przegl膮dy i konserwacja pieca.
ZPOM AGRO FRUCT Aneta Gazda - 2017-02-17 - Wi艣niowa (podkarpackie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie: zawodowe; mile widziane do艣wiadczenie zawodowe; przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Gliwice (艣l膮skie)
Kucharz
Kawiarnia "TATRZA艃SKA" Jan Kudelski, Wojciech Kudelski, Ma艂gorzata Kudelska - 2017-02-16 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
czynno艣ci zwi膮zane z pobieraniem art. przygotowanie oraz dystrybucja potraw na oddzia艂y szpitalne i do bufetunauka porcjowania oraz w艂a艣ciwego wyka艅czania potrawSta偶 odbywa膰 si臋 b臋dzie w 艢r贸dmie艣ciu
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw; godziny pracy 10.00-18.00
RESTAURACJA "DA FRANCO" KRZYSZTOF FARYNA - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2016-05-30 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
"DREMAR" J. M. KUKLA sp贸艂ka jawna - 2016-10-07 - Zawoja (ma艂opolskie)
przygotowywanie,sporzadzanie posi艂k贸w i pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w, i wyrob贸w gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - 艁azy (mazowieckie)
- Przygotowywanie, organizacja produkcji, rozliczanie koszt贸w produkcji. Opracowywanie ofert w zakresie kosztorysowania i harmonogramu produkcji. Przeprowadzanie odbior贸w ko艅cowych produkcji. Praca w bara偶y hutniczej.- Wynagrodzenie: od 3700 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie techniczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Znajomo艣膰 Autocad, 艣rodowiska program贸w CAD. Umiej臋tno艣膰 czytania rysunk贸w technicznych. Znajomo艣膰 technologii ci臋cia plazmowego i tlenowego. Dodatkowym atutem b臋dzie znajomo艣膰 programu Lancet Export II. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-346-02-60 do 63) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. S膮dowa 7, 41-605 艢wi臋toch艂owice) lub e-mail: htk (at) htk.com.pl
HUT-TRANS-KATOWICE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-10 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla oko艂o 100 os贸b
US艁UGI GASTRONOMICZNE KATARZYNA DOBROWOLSKA-ST臉PIE艃 - 2018-01-12 - Kozia Wola (艣wi臋tokrzyskie)
przechowywanie 偶ywno艣ciprzygotwanie p贸艂produk贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczychsporz膮dzanie potraw i napoj贸wobsluga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznychutrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi i sprz臋tu kuchennegoSta偶 odbywa膰 si臋 b臋dzie w 艢r贸dmie艣ciu
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie ksi膮偶ek obiekt贸w i dokumentacji obiekt贸w, sporz膮dzanie wykazu i harmonogramu kontroli stanu technicznego zarz膮dzanych nieruchomo艣ci zgodnie z przepisami prawa budowlanego, kwalifikowanie rob贸t remontowo-budowlanych, zlecanie i kontrola rob贸t konserwacyjnych lub remontowych, sprawdzanie kosztorys贸w, faktur pod wzgl臋dem merytorycznym i formalno-rachunkowym, prowadzenie korespondencji w zakresie powierzonych obowi膮zk贸w
ADMINISTRACJA DOM脫W MIEJSKICH "ADM" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Planowanie, organizowanie i nadzorowanie dzia艂alno艣ci膮. Dokonywanie oceny osi膮ganych wynik贸w, przedstawianie ich Dyrekcji, kontakt z klientami zagranicznymi
YU.YJ Sp. z o.o. - 2015-12-08 - Jaworzno (艣l膮skie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje si臋 planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deser贸w, ciast.Kucharz dobiera surowce i p贸艂produkty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jako艣ciowej oceny i wykonuje obr贸bk臋 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 surowc贸w.do jego obowi膮zk贸w nale偶y obs艂uga urzadze艅 wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Znajomo艣膰 kuchni tureckiej (przepisy), przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug przepis贸w, prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych i produkt贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Tuszyn (艂贸dzkie)
oferta w ramach rob贸t publicznych: grabienie, zamiatanie, malowanie, drobne prace remontowe,
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowanie karty da艅, przygotowywanie potraw regionalnych z Ukrainy i Rosji, obs艂uga klient贸w biznesowych z Ukrainy i Rosji.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw na imprezy.
Restauracja Na Wyspie Adam Dobrowolski - 2016-12-01 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Obr贸bka warzyw, sma偶enie nale艣nik贸w,obs艂uga irz膮dze艅gastronomicznych na bazie kuchni francuskiej; samodzielny kucharz.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
AB Sp. j. WAC艁AW BARANOWSKI I WSP脫LNICY - 2018-03-06 - Tychy (艣l膮skie)
wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie mile widziane.Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2016-03-23 - Perzyce (wielkopolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 zlecenie, z mo偶liwo艣ci膮 sta艂ego zatrudnienia w dalszym okresie.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe Piotr R臋bisz - 2016-06-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)