KUCHARZ Kruszyn oferta pracy Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz.
Data publikacji: 2016-07-19
Lokalizacja: Kruszyn (dolnośląskie)
Pracodawca: Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Morwowa 5, 59-700 Kruszyn, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kruszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie w zawodzie.
Nazwa pracodawcy: Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Morwowa 5, 59-700 Kruszyn, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny do godziny 12:00, tel: 607-692-316
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : do 12:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kruszyn
Ulica pracodawcy: Morwowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2016
Oferta pracy ważna do: 16.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
nauczanie w przedszkolu
Przedszkole Niepubliczne "Akademia Smyka" - 2016-05-12 - Sochaczew (mazowieckie)
technolog zywienia
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Miejsce wykonywania stażu Raszowa.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Raszowa (opolskie)
przygotowywanie posiłków; układanie menu; zamawianie towaru
PHU MILAN Ośrodek Wypoczynkowy Kołatek - 2016-04-14 - Mierki (warmińsko-mazurskie)
w/g umowy
ZAKŁAD EKSPLOATACJI I WYKONAWSTWA WODOCIĄGÓW S.ZIOŁKIEWICZ - 2016-06-21 - Łężec (wielkopolskie)
PP FP
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Pomoc kuchenna
15 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-04-07 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
BISTRO DWA SMAKI RAFAŁ BRZYKCY - 2018-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfy, samosy, kofte, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Żyrardów (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej : chioken tikkamasala,butter chicken, prawn tandoori-utrzymywanie porządku w kuchni i na sali konsumpcyjnej-kontakt z zagranicznymi dostawcami
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Jawor (dolnośląskie)
w/g stanowiska
PHU "SCARLETT" Genowefa Szczepkowska - 2018-02-27 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-08-25 - Niepołomice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
bieżąca obsługa klientów z rynku szwedzkiego (telefoniczna/e-mail), dbanie o relację z klientami, kształtowanie dobrego wizerunku firmy, pełnienie funkcji doradczej w kwestii dopasowania produktów do indywidualnych potrzeb, administracja i praca z wewnętrznym systemem
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2018-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej. Praca w hotelu w Szczyrku od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, według ustalonego grafiku w godz. 12-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski śląskie, kopytka i inne), porządkowanie stanowiska pracy.
Kurczę z rożna "GYROS" Ewa Bagińska - 2017-11-22 - Częstochowa (śląskie)
- organizowanie i nadzór oraz kontrola przebiegu procesów technologicznych- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw- organizowanie przyjęć okolocznościowych i cateringu- przygotowanie dań i potraw- przygotowywanie dań kuchni europejskiej
Grzegorz Łoniewski - 2018-04-30 - Karpacz (dolnośląskie)
znajomość kuchni białoruskiej i rosyjskiej, krepowanie oferty poisiłkoów, przygotowanie potraw, dbanie o asortyment, przestraeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, przygotowanie listy zaopatrzenia
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-09-23 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urządzeń i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Kucharz- pracodawca zapenia dojazd do miejsca pracy
PIĘĆ DĘBÓW J. SKURSKI, T. SKURSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-30 - Supraśl (podlaskie)
pomoc na kuchni
"Pawelec - Galon" Spółka Jawna - 2015-11-19 - Mroków (mazowieckie)
przyrządzanie potraw curry, potraw tandoor, śledzenie ciągłości, jakości dań, sporządzanie menu, przyuczenie osób na stanowisku: pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2018-08-29 - Grajewo (podlaskie)
Zajęcia indywidualne i grupowe z dziećmi i młodzieżą z niepełnosprawnością intelektualną.
Publiczny Specjalny Katolicki Ośrodek Edukacyjno-Wychowawczy - 2017-05-26 - Kruzy (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe na stanowisku pracy, obsługa urządzeń kuchennych. Oferta stażu skierowana dla osób zamieszkujących na terenach wiejskich.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kąty (małopolskie)
gotowanie potraw kuchni indyjskiej i tureckiej (kebab); zamawianie zakupów od osób i hurtowników anglojęzycznych; 1/2 etatu; praca w godz. 9.00- 24.00 do uzgodnienia z pracodawcą
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Słupsk (pomorskie)