KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Jarosław oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO SPOŁECZNE SANLENTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie asyrtymentu potraw i napojów z surowców i półproduktów spozywczych w oparciu o receptury gastronomiczne.Umowa na czas próby na 3 miesiące - po okresie próbnym umowa na czas nieokreślony.Mile widziane doświadczenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia - w razie potrzeby pracodawca opłaci badania.Praca na dwie zmiany od 9.00 do 21.00.
Data publikacji: 2019-01-28
Lokalizacja: Jarosław (podkarpackie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO SPOŁECZNE SANLENTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 6, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie asyrtymentu potraw i napojów z surowców i półproduktów spozywczych w oparciu o receptury gastronomiczne.Umowa na czas próby na 3 miesiące - po okresie próbnym umowa na czas nieokreślony.Mile widziane doświadczenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia - w razie potrzeby pracodawca opłaci badania.Praca na dwie zmiany od 9.00 do 21.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie 2.250zł + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarosław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarosławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarosław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.02.2019
Data zakończenia pracy: 12.05.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO SPOŁECZNE SANLENTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Adres pracodawcy:
Rynek 6, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jarosławski
Gmina pracodawcy: Jarosław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jarosław
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.01.2019
Oferta pracy ważna do: 11.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potrwa od surowca, praca ok. 7 godzin dziennie w godz. 10-17
"PELIKAN" Julian Marcichów, Christof Poczkaj S.C. - 2017-11-10 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Nysa (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie surowców do produkcji sporządzanie dań obiadowych, sałatek, makaronów przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe
"PROMO" ANDRZEJ RZESZUTEK - 2016-02-09 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z półproduktów,surówek,sałatek,sosów,obsługa gości.
Patrycja Ogrzebacz - 2018-05-08 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowanie potraw,pieczenie ciast, obsługa klienta
Centrum Edukacyjne - Katarzyna Stosik - Człuchów - 2016-05-06 - Człuchów (pomorskie)
sprzątanie pomieszczeń i pokoi hotelu. Osoby zainteresowane prosimy o złożenie dokumentów aplikacyjnych w Hotelu Tristan w Kątach Rybackich, ul. Rybacka 17 lub przesłanie na adres e-mail:dyrektor (at) tristan.com.pl. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm."
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna - 2017-09-08 - Kąty Rybackie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Zgierz (łódzkie)
SAMODZIELNY KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
GASTRO SERVICE SP. Z O.O. - 2015-12-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca na kuchni
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2018-10-08 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-12-18 - Mielec (podkarpackie)
Przyjęcie towaru.Przygotowanie towaru do sprzedaży, obsługa wagi, obsługa kasy fiskalnej, sprzątanie pomieszczeń sklepu.
Masarnia-Ubojnia "Zemat" Zdzisław Trościańczyk i S-KA Spółka Jawna - 2016-07-18 - Parczew (lubelskie)
Wg stanowiska. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy. Wynagrodzenie min. 12 zł/godz. + premia.
Szkoła Technik Przemysłu Mody Barbara Rogowska w Ciechanowie - 2016-02-12 - Ciechanów (mazowieckie)
praca w kuchnii hotelu przy sporządzaniu portaw
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Żagań (lubuskie)
przygotowanie posiłków, obróbka mięsa, warzyw, obsługa urzadzeń gastronomicznych
STACJA OPIEKI ZDROWOTNEJ CARITAS DIECEZJI LEGNICKIEJ Zakład opiekuńczo-leczniczy - 2016-09-05 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
MARTEX PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MARIUSZ ROZALEWSKI - 2016-04-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
SHANGHAI Olimpia Kozłowska - 2018-11-02 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchnii polskiej
P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak - 2016-01-28 - Wierzchowice (dolnośląskie)
praca w zawodzie
F.H.U. "GROZ-WIT" LILIANNA PÓŁMIS-GROZMANI RESTAURACJA DAMA PIK - PIZZA GROZ-WITA - 2016-10-21 - Ruda Śląska (śląskie)
Kucharz - restauracja SAFIR w CH EUROPA
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Bost" J.Stępień, A.Bochniarz, G.Krzyżak S.C. - 2016-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg. przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy.Miejsce pracy: Wrocław ul. Kamieńskiego 73 a.Kontakt kandydatów z pracodawcą osobisty lub telefoniczny: 071 327-01-43 lub 071 327-02-13 z Panią Małgorzatą Karbowską lub osobiście w godz. 7:00-15:00 lub e-mail: b.nowak (at) niro.com.plOferta znajduje się w sali: G, A
Niro Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
praca przy sporządzaniu potraw
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-12-04 - Augustów (podlaskie)
Kucharz
HOTEL *BIAŁY DOMEK* Elżbieta Kijak WAŁCZ - 2015-12-18 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Trzebiegoszcz (kujawsko-pomorskie)
prawo jazdy kat.B, możliwość przyuczenia
Pizzeria Francuska MERIDIEN Napierała Alina - 2017-06-05 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
- utrzymywanie w czystości biur w budynku- odkurzanie wykładzin w pomieszczeniach biurowych- odkurzanie i mycie podłóg- wycieranie kurzu- mycie okien- zamiatanie chodnika- opróżnianie koszy
kontakt przez OHP - 2017-11-15 - Myślenice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania, kolacje, szwedzki stół, obiady.
Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Łączności - 2017-03-21 - Ostrowo (pomorskie)
Dozorowanie mienia.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "KARABELA-CK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-17 - Pińczów (świętokrzyskie)