KUCHARZ Wierzchowice oferta pracy P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchnii polskiej
Data publikacji: 2016-01-28
Lokalizacja: Wierzchowice (dolnośląskie)
Pracodawca: P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sadownicza 5a, 56-320 Wierzchowice, powiat: milicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchnii polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wierzchowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: milicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krośnice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3, miesiące: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie konieczne (poza praktyczną nauką zawodu)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Miliczu
Adres pracodawcy:
Sadownicza 5a, 56-320 Wierzchowice, powiat: milicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: milicki
Gmina pracodawcy: Krośnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wierzchowice
Ulica pracodawcy: Sadownicza
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Miliczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.01.2016
Data dodania oferty pracy: 13.01.2016
Oferta pracy ważna do: 13.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 12-20 lub 8-16 w Kołobrzegu, czasami w soboty i niedziele.
DWOREK FAMILIJNY Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwiecińska - 2018-12-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-06-06 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków; godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
mycie i dezynfekacja pojemników używanych do produkcji mięsa i wędlin
IMPEL FOOD HYGIENE COMPANY Warszawa - 2018-05-10 - Starachowice (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
serwis i montaż urządzeń , automatyka przemysłowa
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie dań restauracyjnych według zamówień gości.
CORONA Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Tychy (śląskie)
kuchnia azjatycka
S.W.A. SKY HIGH KEBAB U AHMEDA SALEEM MUHAMMAD - 2018-09-11 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym.
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU - 2019-03-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Sprawne i szybkie przygotowywani potraw z tureckigo menu, komunikowania sie z klientem z Turcji (wycieczki);Praca w godzinach 9:00-18:00; 17:00-24:00Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Organizacja pracy kuchni.Karta menu.Przyjęcia okolicznościowe.Zarządzanie personelem.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-08-22 - Chełmek (małopolskie)
- prowadzenie spraw klientów w zakresie KPiR i ksiąg handlowych- księgowanie na programie OPTIMA COMARCH- sporządzanie deklaracji VAT i IPK- sporządzanie list płac i deklaracji ZUS- rozliczanie podatków- inne prace na arkuszu EXCEL
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe mile widziane kierunkowe; minimum dwa lata doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska;znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-04-05 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-10-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Łódź (łódzkie)
sprzedaż obuwia. odzieży, bielizny, pościeli, itp.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Stary Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 10-22 w równoważnym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla osób dojeżdzających. Dla osób z Kołobrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
P.P.H I U "SUPER SALMONS" S.C. Leszek Michałowski,Dariusz Ludkiewicz,Sławomir Przybylski - 2016-05-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)
PHU PETROL Sp. z o.o. Nowa Obra - 2016-07-13 - Nowa Obra (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku i higieny pracy, terminowe i prawidłowe wykonywanie zadań wynikających ze stanowiska kucharza
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie róznego rodzaju potraw.
DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWO-HANDLOWO-ROZRYWKOWA SEWERYN WIECZOREK - 2018-02-09 - Radłów (opolskie)
jw.
MD. HOSSAIN SAKHAWAT KEBAB - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
przyjmowanie pojazdów do przeglądu, dokonywanie wymiany, wykonywanie prac demontażowo-montażowych, naprawa i regulacja zespołów i podzespołów pojazdu
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Wysoka (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
Instytut Naukowo-Badawczy Księdza Sebastiana Kneippa Zespół Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-12-19 - Kamień Śląski (opolskie)
praca w kuchnirozwożenie posiłków
Firma Wielobranżowa Krzysztof Wierzbicki - 2017-01-10 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
GALOMAR-AUTOMATION MARIUSZ GALOWICZ - 2017-12-27 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-14 - Kutno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
"JASTIMPEX" SP. Z O.O. - 2016-06-06 - Jastrowie (wielkopolskie)