KUCHARZ/KA (J. BENGALSKI) Warszawa oferta pracy MD. HOSSAIN SAKHAWAT KEBAB
Stanowisko: KUCHARZ/KA (J. BENGALSKI)
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-11-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: MD. HOSSAIN SAKHAWAT KEBAB
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Broniewskigo 28A, 01-771 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA (J. BENGALSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi (hinduski), w mowie - bardzo dobry, w pi艣mie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, znajomo艣膰 kuchni hinduskiej, do艣wiadczenie zawodowe min. rok. Znajomo艣膰 j臋zyka bengalskiego w stopniu bardzo dobrym. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sprz膮tanie lokalu, podawanie potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni hinduskiej. Praca w godz. 10-22. Kontakt z pracodawc膮 osobisty, lub Cv na adres e-mail hossainsagor406 (at) gmail.com
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: MD. HOSSAIN SAKHAWAT KEBAB
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
02-225 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.11.2016
Data dodania oferty pracy: 18.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 01.12.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, umiej臋tno艣ci: kurs gastronomiczny (kuchnia wietnamska). Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
Prowadzenie kuchniWynagrodzenie 2000 z艂 netto - zale偶ne od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ciPraca 2/2
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-09-26 - Nowe Pole (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych, catering贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP.
Jerczak J贸zef EURO HANDEL - 2016-03-15 - Gorzyce (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
1. Codzienne sprz膮tanie wyznaczonych pomieszcze艅 Biblioteki.2. Piel臋gnowanie teren贸w zielonych wok贸艂 budynku Biblioteki.3. Pomoc w przygotowaniu konferencji i szkolen odbywaj膮cych sie w Bibliotece.4. Wykonywanie zada艅 portiera w czasie jego nieobecno艣ci. Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. WorcellaKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 713772815Sala
Dolno艣l膮ska Biblioteka Pedagogiczna we Wroc艂awiu - 2017-10-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie w czysto艣ci miejsca pracy. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD - 2016-06-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie da艅, dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w 艁odzi.Wymagane wykszta艂cenie kierunkowe, min. 2 lata sta偶u pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
gotowanie posi艂k贸w
CANBUSZ Miros艂aw Andrukonis & Zofia Andrukonis - 2015-11-13 - Namys艂贸w (opolskie)
Sta偶 dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy spe艂niaj膮cej kryteria w ramach Dzia艂ania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00- zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci : ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,- zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obr贸bka wst臋pna artyku艂贸w spo偶ywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie proces贸w technologicznych,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u Organizatora tj. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Obs艂uga klienta,pomoc przy produkcji
SKLEP "ARKADIUSZ" SP .J. - 2016-02-15 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku, obs艂uga kasy fiskalnej
Sarmata International Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
obs艂uga urz膮dze艅 elektryzcnych w kuchnitowaru, przygotowanie produkcji, obs艂uga kuchni( grill) w plenerze, obs艂uga go艣ci indywidualnych i korporacyjnych w plenerze- obcokrajowcy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Mi臋kinia (dolno艣l膮skie)
jw
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2017-03-29 - Gda艅sk (pomorskie)
wydawanie i przygotowywanie posilk贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - W膮growiec (wielkopolskie)
utrzymywanie kuchni w czysto艣ci, gotowanie, pieczenie pizzy, przygotwanie gyrosa
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie obiad贸w, potraw wydawanych w barze
SP脫艁DZIELNIA "SMAK-COOP" - 2017-12-05 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca samodzielnego kucharza.
Zak艂ad Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2017-07-04 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Oferta dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 50 roku 偶ycia, a nie uko艅czy艂u 60 roku 偶ycia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe: brak wymaga艅; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - makarn贸w i sos贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-02-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
DO UZGODNIENIA
Pub i Restauracja "KRYPTA" Gabriela Szkrawan-Kawa - 2016-06-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Prace porz膮dkowe na terenie zak艂adu i dbanie o tereny zielone przy zak艂adzie. Mo偶e by膰 osoba z orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci.
AJ FABRYKA MEBLI SP. Z O.O. - 2016-08-29 - Redzikowo (pomorskie)
Organizowanie pracy personelowi kuchennemu, uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowanie wed艂ug nich posi艂k贸w, utrzymanie w bie偶膮cej czysto艣ci stanowisk apracy, przestrzeganie higieny osobistej, przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych, przepis贸w BHP i ppo偶. dba艂o艣膰 o stan wykorzystywanego sprz臋tu i narz臋dzi. Praca w godzinach 8-16. Docelowo umowa na czas nieokre艣lony
Zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂c膮cych Nr 6 w Olsztynie - 2018-07-18 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w , sniadanie, obiad, kolacje, prowdzenie kuchni wg systemu HCCP
HIPOMEDICAL 2- O艣rodek Rehabilitacji Dzieci "Zabajka 2" s.c K. Klaczy艅ska i wsp贸lnicy - 2018-02-19 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw, da艅 dostosowanych do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klient贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-04-08 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni indyjskiej.
TYGIEL Sp.z o. o. - 2015-12-15 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie: 艣rednie zawodowe (kucharz kuchni indyjskiej/pakista艅skiej), umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania potraw kuchni indyjskiej/pakista艅skiej w/g oryginalnych receptur, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, j.angielski w stopniu dobrym, mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/pakista艅skiej. Miejsce pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Lublin (lubelskie)