KUCHARZ Poznań oferta pracy SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze
Data publikacji: 2017-12-05
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OS.RZECZYPOSPOLITEJ 4, 61-397 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie - 5 lat
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe jako kucharz,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
OS.PIASTOWSKIE 64, 61-155 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, Godziny : 7-10
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: OS.PIASTOWSKIE
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.12.2017
Oferta pracy ważna do: 05.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pizzy
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-09-27 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, praca w grupie.
Billy's American Restaurants - 2016-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa klienta, sprzedaż produktów spożywczych, rozkładanie towaru, przyjmowanie towaru, doradztwo i pomoc klientom w zakupach
Z-d Usług Rol. i Sam. Stacja Kontroli Poj. w Zdzisławicach - 2017-02-02 - Janów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie produktów na pizzę
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
- Zakres obowiązków:1) Przygotowywanie 3 posiłków dziennie (śniadanie, obiad, podwieczorek) udział w opracowaniu jadłospisów; 2) Porcjowanie i wydawanie ww. posiłków;3) Przestrzeganie zasad technologii, higieny i estetyki żywienia, zgodnie z obowiązującą w przedszkolu Instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej;4) Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, mycie naczyń i sprzętu kuchennego wykorzystywanego do przygotowania posiłków, wycieranie na mokro podłóg, mycie kuchenek gazowych i zlewozmywaka po przygotowaniu i wydaniu wszystkich posiłków w danym dniu;- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc, możliwość umowy na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe lub kurs kwalifikacyjny w zawodzie kucharz. 1 rok doświadczenia zawodowego. Umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku. Pracownicza książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność przygotowywanie posiłków dla dzieci. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (32-202-90-59) w godzinach: 7:30-15:30 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: mp78 (at) onet.eu
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 78 - 2018-05-07 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i produkcja posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Roma Sokołowski Zbigniew - 2017-06-27 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej i europejskiej, obsługa pieca konwekcyjno-parowego dbanie o czystość i porządek miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
zgodny ze stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "NATURA" s.c. - 2016-04-15 - Bachorze (pomorskie)
kucharz produkcyjny
RB-FOOD RAFAŁ BORUSZAK/ Express Kuchnia Marche - 2016-06-23 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Sierpc (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw
PATIO MAGDALENA GRABAN - 2018-02-06 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
doświadczenie zawodowe.
Pizzeria "Krystyna" - 2016-05-27 - Kielce (świętokrzyskie)
według stanowiska
Torcik 's Sławomir Ostachowski - 2015-12-21 - Wola Filipowska (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOŚWIADCZENIE MINIMUM 3 LATA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ PRACA W GODZ. 9.00-17.00; 15.00-21.00;
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Poznań (wielkopolskie)
w/g stanowiska
Niepubliczna Szkoła Podstawowa " Droga do sukcesu" - 2016-03-17 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw regionalnych i innych, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Gałkowo (warmińsko-mazurskie)
Dozorowanie mienia
Agencja Ochrony Osób i Mienia "Solid Security" sp z o.o. - 2016-06-27 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,kontakt z gośćmi restauracji przy kuchni otwartej. Z uwagi na obsługę gości z ukrainy i rosji wymagana znajomość języka ukraińskiego i rosyjskiego, wymagane doświadczenie minimum 2 lata; godz pracy 12.00-20.00, 1850 złkontakt: Oberża STARA WINNICA Kołaczkowotel.602 527 752 e-mail: starawinnica (at) gmail.com
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe "JALUX" Lucjan Jabkowski - 2016-06-20 - Kołaczkowo (kujawsko-pomorskie)
obsługa imprez okolicznościowych- posiłki, kuchnia Polska, Europejska Wymagania: wykształcenie średnie, staż pracy 5 lat, przygotowywanie posiłków dla min. 120 osób, tworzenie menu, receptur, przygotowanie nowych propozycji do menu, nadzór nad pracownikami. Praca od czwartku do niedzieli.
Przedsiębiorstwo Handlowe Hellon s.c. - 2017-10-06 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Wykonywanie zadań typowych dla kucharza
Gasthaus und Pension Hafeneck Ursula Richter - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
oferta pracy subsydiowana, przeznaczona wyłącznie dla osób zarejestrowanych w tut. Urzęzieprzygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Myszyniec (mazowieckie)
kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-04-06 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie HCCP
Mariola Żyła - 2016-06-28 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS, utrzymywanie czystości w kuchni oraz pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-01-09 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych i deserów
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskich. Wymagana znajomość kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia tradycyjna.
Catering and Party Service Tomasz Krupa - 2017-11-21 - Gdynia (pomorskie)
PRACOWNIK PRAC DORYWCZYCH
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Grodków (opolskie)