KUCHARZ Łódź oferta pracy AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
Data publikacji: 2016-06-09
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piotrkowska 93, 90-423 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Piotrkowska 93, 90-423 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania, Godziny : 10-19
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Piotrkowska
Numer budynku pracodawcy: 93
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2016
Oferta pracy ważna do: 08.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie i wydawanie posiłków: sniadanie, obiad, podwieczorek. Sprzątanie kuchni, wspólpraca z podkuchenną. Możliwośc pracy na 3/4 lub 1/2 etatu. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-15:30.
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE"POD SKRZYDŁAMI" W KRAKOWIE MONIKA WIŚNIEWSKA - 2018-05-14 - Kraków (małopolskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie od 1000 zł netto na 1/2 etatu do 2.000,00 zł netto - 2.500,00 netto na pełnym etacie w zależności od kwalifikacji
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-05-12 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11-18 od poniedziałku do niedzieli.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Michałowice (mazowieckie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
KING SIZE MARIUSZ CHABROS - 2017-02-14 - Świdnik (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-23; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-08-23 - Słupsk (pomorskie)
sprzedaż art. spożywczo-przemysłowych
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Radomsko (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
"GASTRO-PLAN" TOMASZ URBACKI - 2016-03-24 - Poznań (wielkopolskie)
Czynności związane z obróbką wstępną i termiczną przygotowywanych posiłków oraz właściwie zabezpieczenie surowców, półfabrykatów oraz wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Umiejętność w zakresie produkcji pizzy.
PPHU Dariusz Niciński - 2015-12-03 - Kutno (łódzkie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- kontrola jakościowa wydawanych potraw- dbanie o właściwą ekspozycję potraw- dbanie o czystość w miejscu pracy- odpowiednie zabezpieczenie towaru
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łódź (łódzkie)
oBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Sierakowice (pomorskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Żywiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEGAŃSKICH, DAŃ MAKROBIOTYCZNYCH I POSIŁKÓW KUCHNI ROW SUROWEJ, TWORZENIE MENU W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ WARZYW I OWOCÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WEGAŃSKICH, MAKROBIOTYCZNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
FUNDACJA AMAR POŻYWIENIE DLA ZDROWIA - 2016-07-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych potraw, układanie menu, czytanie receptur. Składanie zamówień za granicą. Dbanie o porządek i higienę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
praca na hali sprzedaży, obsługa kasy, obsługa klientów, wykładanie towaru, praca na stoisku mięsnym
DINO POLSKA Spółka z o.o. - 2018-06-11 - Ryczywół (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ I TAJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W KUCHNI JAPOŃSKIEJ I TAJSKIEJ;
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pakowanie towaru
ANSŁAW Sp. z o.o. - 2016-12-09 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków Eeat-me wg. określonych receptur, udział w procesie tworzenia nowych dań
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-03-17 - Piaseczno (mazowieckie)
produkcja potraw do imprez weselnych i innych oraz do karty restauracyjnej
NOVAR M.ROMANOWSKI, J.ROMANOWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-19 - Krobia (kujawsko-pomorskie)
przenoszenie i przewożenie surowców, materiałów, sprzętów, ręczne sortowanie produktów lub komponentów, przygotowywanie materiałów i narzędzi niezbędnych do produkcjiRefundacja wynagrodzenia dla osoby do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Hrubieszów (lubelskie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Dobieranie surowców i półproduktów do produkcji gastronomicznej, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obróbki wstępnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (świętokrzyskie)
w/g stanowiska
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2016-01-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw z karty dańI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-02-03 - Mielec (podkarpackie)
Mile widziane doświadczenie w gastronomii, mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą.
FHU KAMILA ŁUKASIK BOGUSŁAWA - 2018-01-22 - Rybnik (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków będących w menu restauracji
Gospodarstwo Rybackie Rakowice Sp. Z.O.O. - 2016-04-15 - Rakowice (warmińsko-mazurskie)