KUCHARZ Nowy Sącz oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Bost" J.Stępień, A.Bochniarz, G.Krzyżak S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz - restauracja SAFIR w CH EUROPA
Data publikacji: 2016-01-04
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Bost" J.Stępień, A.Bochniarz, G.Krzyżak S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nawojowska 1, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz - restauracja SAFIR w CH EUROPA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Badania SANEPID
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Bost" J.Stępień, A.Bochniarz, G.Krzyżak S.C.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Sądecki Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Węgierska 146, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Węgierska
Numer budynku pracodawcy: 146
Nazwisko osoby zgłaszającej: Artur Bochniarz
Oferta zgłoszona przez: Sądecki Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2016
Oferta pracy ważna do: 30.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw dla gości sanatoryjnych
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Ustroń (śląskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-06-09 - Kowanówko (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Siódme (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Bieżąca praca na kuchni, porządek na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, praca w godz. 7-15
SYLWIA RESPONDEK, LOFTHOUSE s.c. SYLWIA RESPONDEK - 2017-05-24 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
PIECUCH CAFE Katarzyna Joanna Jeglińska - 2018-01-10 - Grajewo (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Jacek Demiańczuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD ŻABĄ" - 2016-09-06 - Lubin (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rzepin (lubuskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja "Olimpia" Palion Krzysztof - 2016-05-31 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie potraw mięsnych, jarskich, warzywnych itp., dobór menu, przygotowywanie sałatek, mięs, sporządzenie zamówienia na towar, zioła, pzyprawy itp.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Złoty Stok (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Pizzeria "RADOS" Radosław Wojtarowicz - 2017-02-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
STEPS SP. Z.O.O - 2016-05-23 - Sanok (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sanok (podkarpackie)
Nadzór nad realizacją kontraktów związanych z efektywnością energetyczną i energią odnawialną (CHP,ORC,Gazyfikacja, Chłodzenie absorpcyjne), projektowanie instalacji w SolidWorks, oraz dobór urządzeń, opracowanie harmonogramów realizacji projektu i nadzorowanie postępu prac.
Upgrade Energy Sp.zo.o. - 2016-05-17 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci korzystających z dożywiaania w szkole, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Bieżuń (mazowieckie)
Montaż, uruchamianie i konserwacja urządzeń radiokomunikacyjnych, czytanie schematów ideowych, blokowych oraz montażowych układów i urządzeń elektronicznych, montaż, uruchamianie i testowanie układów elektronicznych oraz urządzeń stosowanych w telekomunikacji,
NORITSA ENGENEERING COMPANY SP. Z O. O. - 2018-07-05 - Kraków (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców, wykonywanie obróbki termicznej potraw, porcjowanie
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami. Dbanie o porzadek w kuchni. Współpraca z obsługą kelnerską.
PARLAMENT Sp. Jawna - 2017-03-07 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "JABOR" Jan, Jarosław i Maciej Czajkowscy - Spółka Cywilna - 2018-04-20 - Namysłów (opolskie)
sprzątanie pokoi
Clean Max Mrosław Drozd - 2016-06-28 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-04-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Praca w kuchni. Przyrządzanie dań obiadowych, sałatek oraz pizzy. Istnieje możliwość przyuczenia - nabycie praktycznych umiejętności robienia pizzy dla osób z wykształceniem gastronomicznym, mile widziani absolwenci. Wymagania: książeczka zdrowia mile widziana, ale nie wymagana, chęci do pracy.
SOLAR-SUN Sebastian Jacek - 2017-07-17 - Rumia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z KARTĄ ORAZ WEDŁUG ZAPLANOWANEGO MENU. ZAMAWIANIE TOWARÓW, KOORDYNACJA PRACY ZESPOŁU.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY - 1 OSOBA UL. MOCHNACKIEGO 4, 2 OSOBA UL.DĄBROWSKIEGO 30
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
sprzątanie zakładu mleczarskiego
POLINDUS EX MONTS DE JOUX POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-06 - Marszowice (małopolskie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-17. Możliwość zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia i dojazdów.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2017-04-13 - Słubice (lubuskie)
ważenie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHAŁ GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
kuchnia europejska
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Bytom (śląskie)