KUCHARZ - STAŻ EFS POWER - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - STAŻ EFS POWER - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywnie produktów i sporządzanie potraw na kuchnii
Data publikacji: 2017-10-27
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
przygotowywnie produktów i sporządzanie potraw na kuchnii
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - STAŻ EFS POWER - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 30.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy:
Działalność agentów zajmujących się sprzedażą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.10.2017
Data dodania oferty pracy: 23.10.2017
Oferta pracy ważna do: 22.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.10.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych: pierogi, gołąbki, krokiety, naleśniki
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Ulanów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków pod kontrolą szefa kuchni
Amadeus Hotel Krzysztof A. Olszowy - 2016-04-07 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowanie i nastawianie frezarki trzyosiowej łącznie z przygotowaniem narzędzi. Samodzielne programowanie frezarek i obrabianie półwyrobów zgodnie z rysunkiem technicznym. Mierzenie i kontrola wykonanych półwyrobów. Praca z najnowszym oprogramowaniem ZW3D.
Vivenge sp. z o.o. - 2017-07-27 - Gręzówka (lubelskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie obiadów, pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Skomielna Biała (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wisła (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie/ gotowanie wszystkich dań imprezowych oraz produkcja dań na co dzień. Praca trzy raz w tygodniu (również w weekendy)
PHU "STELLA" s.c. MAŁGORZATA BRZEZINA - 2018-03-09 - Dobrodzień (opolskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Tarnów (małopolskie)
Obsługa klienta w salonie meblowym. Praca na pełny etat, możliwość zatrudnienia w niepełnym wymiarze, również na umowę zlecenie. Godziny pracy do ustalenia. Pracodawca oferuje pracę w miłym gronie, z możliwością rozwoju i awansu.
Zofia Marcela Góralczyk Meble - MG - 2017-03-28 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla szkół i przedszkoli, obiady dla firm
Appetit-Catering Obsługa Imprez Okolicznościowych Adrian Bobrowski - 2017-08-10 - Ślesin (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
Organizacja pracy w kuchni, prowadzenie kuchni ukraińskiej / gruzińskiej, tworzenie kart menu (wprowadzanie nowych dań), przygotowanie potraw, znajomość zasad dot. żywności.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Rudna Mała (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju wyrobów kulinarnych wgobowiązujących przepisów kulinarnych i przy zastosowaniu zasad technologii oraz rzetelności usług
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2015-11-06 - Augustów (podlaskie)
Szycie odzieży
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Malbork (pomorskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
Praca sprzątaczki w szkole podstawowej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym, sprzątanie sali gimnastycznej, sanitariatów oraz gabinetów.
ZESPÓŁ SZKOLNO- PRZEDSZKOLNY NR 1 - 2017-06-12 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie posiłków,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SIÓSTR MIŁOSIERDZIA - 2017-11-23 - Ruda Śląska (śląskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie ewidencji zakwaterowania, dokumentacji, koordynowanie grupa ludzi , zarzadzanie gospodarstwem oraz komunikacja w języku ukraińskim.
EUGENIUSZ CHORĄŻEWICZ GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE - 2017-08-03 - Brzozowiec (lubuskie)
wg stanowiska
PHU Jarosław Piórkowski Restauracja AUSTERIA - 2016-03-03 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
"BUDIF" Jolanta Rokicka - Sędziszów - 2016-12-06 - Czekaj (świętokrzyskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
1.Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2.Prowadzenie magazynu.3.Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4.Prowadzenie ewidencji żywności.5.Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-09-09 - Człuchów (pomorskie)
-zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,-dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,-utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
Sowia Dolina Frank Enözel - 2018-05-07 - Pieszyce (dolnośląskie)
wykonywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla klientów, nadzór nad jakością oferty gastronomicznej
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2018-02-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i sprzedaż produktów gastronomicznych (gofry, naleśniki, lody). Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe w gastronomii, książeczka sanepid.
Pierogarnia Babci Jasi Wiesława Iwaniak - 2016-04-14 - Ząbki (mazowieckie)