KUCHARZ W BARZE KOZIOŁEK-MATOŁEK Słupsk oferta pracy "Społem" PSS W Słupsku
Stanowisko: KUCHARZ W BARZE KOZIOŁEK-MATOŁEK
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 05.00-17.00
Data publikacji: 2016-12-09
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: "Społem" PSS W Słupsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lutosławskiego 7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 05.00-17.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W BARZE KOZIOŁEK-MATOŁEK
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kucharz małej gastronomii
Nazwa pracodawcy: "Społem" PSS W Słupsku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Starzyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 6-7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.12.2016
Oferta pracy ważna do: 31.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny
Casablanca Miloud Tajar - 2017-07-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca w barze z kuchnią polską, produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-06-17 - Jarocin (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PRACA W RESTEURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2018-01-11 - Dębica (podkarpackie)
ucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym.
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-08-11 - Osła (dolnośląskie)
praca w godzinach od 07:00 do 15:00; malowanie-szpachlowanie ścian i sufitów z płyt gipsowo-kartonowych na terenie województwa zachodniopomorskiego
Derlatka M. Zakład Remontowo Budowlany - 2017-11-14 - Stargard (zachodniopomorskie)
Poszukiwanie nowych odbiorców , obsługa odbiorców już istniejących
Olimp Sport sp-ka zoo - 2016-12-27 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w restauracji
ZGG SPÓŁKA Z O.O. - 2016-05-16 - Resko (zachodniopomorskie)
Gotowanie zup, sosów, smażenie mięs, wyrób dań garmażeryjnych. Oferta dostępna w sali G, A. Oferta przeznaczona także dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności (wymagana sprawność ruchowa (manualna).
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni syczuańskiej ze szczególnym uwzględnieniem oryginalncyh receptur.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-07-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Dębsko (wielkopolskie)
Przyjmowanie zamówień od klientów. Przygotowanie dań kuchni śródziemnomorskiej (w tym kebab). Przygotowanie surówek i sosów zgodnie z recepturą firmy.
ALHARKAN FATHALLA Sp. zo.o. - 2017-06-07 - Łomża (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu potrwa i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
przyrzadzanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2017-08-14 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharz - sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
obsługa maszyny do przewijania etykiet w drukarni
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Radom (mazowieckie)
praca na kuchni w pensjonacie, wykonywanie zadań powierzonych przez szefa kuchni
Pracownia Sprzętu Alpinistycznego Małachowski s.c. - 2015-11-25 - Dębowiec (śląskie)
wypieki naleśnikó, wyrób pierogów, prace związane z wypiekami
SPIŻARNIA SMAKOSZA, NATURAL SWEET GOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-24 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków-obiadów.
Gimnazjum Nr 2 im. Ireny Sendlerowej w Otwocku - 2016-11-17 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Tynkowanie ścian oraz sufitów, przygotowywanie zaprawy tynkarskiej, gipsowanie
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Łomianki Dolne (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzajy potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
- OBSŁUGA KLIENTA NIEMIECKOJĘZYCZNEGO,- ORGANIZACJA DROGOWYCH PRZEWOZÓW W TRANSPORCIE MIĘDZYNARODOWYM,- DBANIE O WYSOKĄ JAKOŚĆ USŁUG TRANSPORTOWYCH I ICH TERMINOWOŚĆ,- KONTROLA PRZEBIEGU REALIZOWANYCH ZLECEŃ,- PRZYGOTOWYWANIE OFERT.
Marway International Express Sp. z o.o. - 2017-05-17 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Kożuchowski Piotr - 2016-03-18 - Wołczyn (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie dań tureckich, odpowiedzialność za sprzęt i porządek w kuchni, zamawianie niezbędnych produktów
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2018-04-20 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowanie dań obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)