KUCHARZ Bytom oferta pracy Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-03-28
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godziny pracy 11.00-22.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.03.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie, dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy: 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.03.2017
Oferta pracy ważna do: 27.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymanie w czystości miejsca pracy; praca w godz.: 12-16, 17-21
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-09-14 - Opole (opolskie)
Praca w kuchni w Domu Dziennego Pobytu nr 4.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2017-08-14 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
wg stanowiska
Favet Sp. z o.o. w Kruszewni - 2017-06-13 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE I WYPIEK PIZZY ORAZ INNYCH DAŃ, PIEC DRZEWNY
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2015-11-30 - Dębica (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
"COLOS" Joanna Franczak - 2018-01-31 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie produkcji, gotowanie wg przyjętych standardów: potrawy kuchni włoskiej, polskiej, amerykańskiej, wypiekanie pizzy. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 9:00-17:00; 13:00-21:00, + wg grafiku soboty, niedziele. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodny
Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-05-10 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przyprawianie i smażenie ryb, grilowanie ryb, smażenie frytek, robienie surówek, bezpośrednia obsługa klientapraca w godzinach: 8.00 - 16.00
S.C. SMAŻALNIA "Rybex" - 2016-02-23 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków - śniadania, obiady, przetwory mleczne. Udział w układaniu jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków. Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych procedurą. Utrzymanie porządku i czystości w kuchni i pomieszczeniach przyległych. Dbanie o powierzone sprzęty.Praca na czas określony : 1 roksala G
Przedszkole nr 94 - 2018-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
wykonywanie pizzy,przyjmowanie zamówień od klientów,wydawanie gootwych pizz.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków - kebab, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, krojenie kebaba.
Hüseyin Demir - 2018-05-11 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
według zawodu
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Piotr Filipowicz - 2017-03-24 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-06-08 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie kebabów
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Hrubieszów (lubelskie)
Wykształcenie bez znaczenia; Prace przy wznoszeniu budynku.
Ciesielstwo Budowlane Marcin Trzynoga - 2016-09-12 - Jędrzychowice (dolnośląskie)
Obsuga prasy hydraulicznej, dbanie o ciągłość produkcji, kontrola i mierzenie wytworzonych elementów, utrzymanie porządku w miejscu pracy i jego obrębie. Trzy zmiany, umowa na czas nieokreślony.Kontkt z pracodawcą: heesungprecision (at) gmail.com
Heesung Precision Poland spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-11-16 - Siechnice (dolnośląskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Żabno (małopolskie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-03-22 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą)
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-19 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji ze znajomością kuchni orientalnej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw. Chęci do pracy. Wykształcenie kierunkowe zawodowe.
Fresh Bistro sp. z o.o. - 2016-09-12 - Wejherowo (pomorskie)
diagnoza i analiza potrzeb klienta w zakresie zastosowania systemów teleinformatychnych, definiowanie rozwiazan, wdrazanie i tworzenie dokumentacji systemów teleinformatycznych, prowadzenie szkolen, wsparcie techniczne
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Krzysztof Czarnocki - 2016-08-25 - Płońsk (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Cisna (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w tradycyjnej kuchnii koreańskiej, kontakt z przełożonymi władająścymi wyłącznie j. koreańskim, nadzór nad zespołem pracowników, zaopatrzenie
GANGNAM HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Żory (śląskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2016-06-13 - Leżajsk (podkarpackie)
-aktywne pozyskiwanie nowych klientów w rozmowie telefonicznej,-opieka nad stałymi klientami,-obsługa specjalistycznego programu komputerowego
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Oława (dolnośląskie)