KUCHARZ Grudziądz oferta pracy Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Zgodny
Data publikacji: 2017-05-10
Lokalizacja: Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 18, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grudziądz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Grudziądz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grudziądz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie na stanowisku, wykształcenie średnie, zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, kreatywność. Praca na umowę o pracę, w pełnym etacie.
Nazwa pracodawcy:
Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Adres pracodawcy:
Parkowa 22, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, skierowanie do pracyKontakt tel. 56-46-21-724lub 56-46-25-118w godz. 8:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Grudziądz
Gmina pracodawcy: Grudziądz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grudziądz
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2017
Oferta pracy ważna do: 10.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak - 2016-02-17 - Trzcianka (wielkopolskie)
Brak danych
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2017-08-22 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni.
"HOTEL ATRIUM" - 2016-01-18 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłów , sniadania, obiady- wydawanie posiów-zarządzanie stołówką
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Gołuszowice (opolskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2017-11-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-01-19 - Wołów (dolnośląskie)
obróbka mięsa (drobiu), obsługa maszyny do obierania ziemniaków, dowóz gotowych dań do klienta
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie pizzy
Bartosz Kalita - 2017-08-24 - Puławy (lubelskie)
prace geodezyjne
Pracownia Geodezyjno-Kartograficzna mgr inż. Zbigniew Szmuc - 2018-06-04 - Głubczyce (opolskie)
przygotowywanie dań, wypiek pizzy
MARIUSZ ADAMEK TELEPIZZERIA K-2 - 2017-10-14 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Powidz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie zaplecza kuchennego wraz z myciem naczyń, znajomość HACAP, układanie menu z dietetykiem mile widziane, praca dwuzmianowa od poniedziałku do piątku: 7-15,10-18, w okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę
Niepubliczne Przedszkole i Żłobek TUPTUŚ Justyna Mazurczak - 2016-11-08 - Brwinów (mazowieckie)
lekkie prace produkcyjne, pakowanie towaru, prace porządkowe
MANPOWERGROUP Sp. z o.o. - 2016-07-07 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Przygotowywanie sałatek.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie min. 3 lata w pracy w gastronomii na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność przygotowanie potraw kuchni polskiej, śląskiej oraz sałatek. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 602-664-509) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Pola 73, 40-595 Katowice).
RESTAURACJA "WUJEK" S.C. LECH, MARIA ŁABAJ - 2016-04-15 - Katowice (śląskie)
stolarz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie bufetu sałatkowego. Praca w CH RVIERA "Smak na Tak" w godz 7-21 w systemie zmianowym.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
Kierowca zaopatrzeniowiec, wymagania: prawo jazdy kat. B, komunikatywność, doświadczenie zawodowe mile widziane, praca na terenie Polski, kontakt z pracodawcą: tel. 731-393-393, e-mail: turbo.trans (at) interia.pl
TURBO-TRANS Spółka Cywilna - 2016-03-21 - Żmigród (dolnośląskie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2016-10-13 - Czyżówek (lubuskie)
Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych,
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-01-25 - Opole (opolskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginanych receptur, praca od poniedziałku do piątku w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2018-02-23 - Kępno (wielkopolskie)
śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2017-01-31 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie dań goracych, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Bochnia (małopolskie)
praca na kuchni
Restauracja SMAKOSZ Waldemar Gawryjołek - 2017-09-06 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)