KUCHARZ K/M (KUCHNIA HINDUSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA HINDUSKA)
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2017-02-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 12-20
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA HINDUSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - bieg艂y
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie; znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; biegla znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego; odporno艣膰 na stres, zmys艂 estetyczny o poczucie elegancji, kreatywno艣膰, umiej臋tno艣ci manualne, samodzielno艣膰. Obowi膮zki: przygotowanie potraw - ustalanie karty da艅 - wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania - przestrzeganie obowi膮zuj膮cych zasad higieny i bezpiecze艅stwa pracy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2017
Data dodania oferty pracy: 06.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 15.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepis贸w.
TAMARYND S.C. - 2016-09-13 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej, da艅 z soczewicy, ryb, nak艂adanie mi臋sa na patyk, przygotowywanie kanapek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - 艁owicz (艂贸dzkie)
zapoznanie si臋 z przepisami bhp i ppo偶.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Pi艂a (wielkopolskie)
obs艂uga sali konsumpcyjnej, przyjmowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE MENU, RECEPTUR, PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE DA艃, CATERING;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie i sprzeda偶 posi艂k贸w,II zmiany, godz. pracy 7.00-15.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-02-20 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i wydywanie posi艂k贸w
Las Cafe - 2015-12-14 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przedstawiciel handlowy (bran偶a elektrotechniczna)
GRZEGORZ KIERZKOWSKI I PIOTR STANUCH SP脫艁KA JAWNA RZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWO-WYTW脫RCZE "MULTIMAT" - 2016-04-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kontakt z pracodawc膮 tel: 695990947
WINNICE JAWOREK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-08 - Mi臋kinia (dolno艣l膮skie)
Praca w pizzerii BIESIADOWO. Przygotowywanie da艅 typu fast food. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
Firma Handlowo Us艂ugowa "JULIMAR" Krystian Boruci艅ski, Jaros艂aw Gawron - sp贸艂ka cywilna - 2017-01-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Lubawka (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w oraz da艅 z karty. Praca II-zmianowa w godz. 8.00-22.00 w systemie r贸wnowa偶nym.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-US艁UGOWE "ANNA" A. RUTKOWSKA - 2016-04-21 - W贸lka Cycowska (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej, znajomo艣膰 ukrai艅skich receptur, opracowywanie menu, przygotowywanie catreingu.
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2016-04-25 - Wawr贸w (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci, zarz膮dzanie sk艂adnikami spo偶ywczymi, nazdorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w, utrzymywanie wzorowej czysto艣ci stanowiska pracy, przestrzeganie wymog贸w sanitarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - K臋ty (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Radom (mazowieckie)
Uprawnienia Sanitarno-Epidemiologiczne, umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania potraw, ch臋膰 do pracy, dyspozycyjno艣膰
Bar S艂oneczna Polana - 2016-08-18 - W艂odzimierz贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy;
Zajazd "Agros" Jan 艢wi臋ty - 2018-02-01 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w kuchni polskiej w restauracji w Galerii Bronowice
''POLAKOWSKI GALERIE'' SP. Z O.O. - 2016-02-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy. Utrzymanie porz膮dku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
umiej臋tno艣膰 przygotowania potraw i deser贸w kuchni ba艂ka艅skiej, przygotowanie potraw z pasj膮, z dba艂o艣ci膮 o jako艣膰 i smak, na bazie 艣wie偶ych, naturalnych sk艂adnik贸w, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, dba艂o艣膰 o schludny wygl膮d, 艣cis艂e przestrzeganie zgodno艣ci przygotowania potraw z ustalonym jad艂ospisem i receptur膮, odpowiedzialno艣膰 za powierzony sprz臋t, urz膮dzenia, wyposa偶enie kuchni, magazynu itp., przestrzeganie wszelkich norm i wytycznych oraz procedur obowi膮zuj膮cych w kuchni; umowa od 29.06.2018 r. do 28.06.2020; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Strzelinko (pomorskie)
gotowanie posi艂k贸w wg zam贸wie艅 go艣ci restauracjiorganizacja pracy zespo艂uzamawianie towarukierownik zmiany
Chata Olimpijczyka Jasia I Helenki H. Legierska, J. Legierski S.C. - 2017-01-12 - Wis艂a (艣l膮skie)
Prace zwi膮zane z przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w.
Grzegorz Winiarek Zajazd "TUSINEK" - 2018-04-16 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie z zawodem
KING TUT S.C. - 2016-10-05 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej i ukrai艅skiej
FUNDACJA "GNIEZNO 1000" - 2017-07-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
jw.
KHAGANI SALIMZADE - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
1. Naliczanie w prawid艂owej wysoko艣ci wynagrodzenia nale偶nego pracownikom Centrum i terminowe sporz膮dzanie list p艂ac,2. Prowadzenie kartotek zarobkowych pracownik贸w oraz kartotek zasi艂k贸w chorobowych,3. Prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z naliczaniem zasi艂k贸w rodzinnych i chorobowych pracownik贸w Centrum,4. Gromadzenie danych zwi膮zanych z ubezpieczeniem pracownik贸w w systemie P艁ATNIK,5. Obliczanie nagr贸d jubileuszowych i innych wyp艂at nale偶nych pracownikom zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami oraz Regulaminem Wynagradzania Centrum,6. Wystawianie pracownikom za艣wiadcze艅 o wysoko艣ci zarobk贸w obecnych oraz innych zgodnie z wymaganymi przepisamiKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: Dzia艂 Polityki kadrowo-P艂acowej DCCHP
Dolno艣l膮skie Centrum Chor贸b P艂uc we Wroc艂awiu - 2018-04-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)