KUCHARZ Miękinia oferta pracy WINNICE JAWOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: kontakt z pracodawcą tel: 695990947
Data publikacji: 2018-03-08
Lokalizacja: Miękinia (dolnośląskie)
Pracodawca: WINNICE JAWOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 48A, 55-330 Miękinia, powiat: średzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kontakt z pracodawcą tel: 695990947
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miękinia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: średzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Miękinia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
WINNICE JAWOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 48A, 55-330 Miękinia, powiat: średzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv + list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: średzki
Gmina pracodawcy: Miękinia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Miękinia
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 48A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa sekretariatu, rejestracja zamówień. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00, w Bielsku-Białej.
MDM NT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-08 - Bielsko-Biała (śląskie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-31 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "B.M.CH." MARIUSZ CHABIBIUDIN - 2016-09-19 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Sprzedawca w sklepie spożywczo - przemysłowym
Sklep Spożywczo-Przemysłowy Ewa Gródecka - 2017-08-01 - Czaple (kujawsko-pomorskie)
praca przy wydawaniu dań, gotowaniu dań, przygotowywaniu menu;
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-10-15 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska
Cukiernia Grzegorz Domarecki - 2017-06-27 - Śniadków Górny (mazowieckie)
kucharzpraca na 2 zmiany w godz 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Obsługa klienta, wykładanie towaruPraca w Intermarche
"OPALIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-24 - Lębork (pomorskie)
zarządzanie grupą monatażową, praca na produkcji
Randstad Polska Sp. z o.o. - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Pełna odpowiedzialność za przygotowywane posiłki, umiejętność zarządzania zespołem, komunikowania się i współpracy.
6 Dom Pomocy Społecznej w Łodzi - 2016-12-01 - Łódź (łódzkie)
Dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, dbanie o wysoką jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego i higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki oraz zaplecza i naczyń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Farna 3 Kontakt kandydatów z pracodawcą 71 345-79-57 wew 109. Oferta w sali: G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-01-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów zgodnie z zasadami, recepturami kuchni azatyckiej. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków; Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, produktów i wyrobów gotowych; Sporządzanie potraw polskich; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż
MAESTRO Bator, Knop S.C. - 2018-08-09 - Oława (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWYANIE POSIŁKÓW, USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Maciejewo (zachodniopomorskie)
Praca na obszrze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowanie pizzy; rozwałkowanie ciasta, układanie produktów według receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posiłków tj. zupy, sosy, gulasze. Sporządzanie sałatek, przyjmowanie zamówionych wcześniej towarów od hurtowników i układanie w magazynie. Dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gorlice (małopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Kielce (świętokrzyskie)
-
P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2016-12-05 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW I DAŃ Z ZASTOSOWANIEM URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM; OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA); GASTRONOMICZNY ROZBIÓR MIĘSA RÓŻNYCH ZWIERZĄT; WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH; OBSŁUCHA KLIENTA; OBSŁUGA KASY FISKALNEJ; BIEŻĄCA KONSERWACJA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH I WYPOSAŻENIA LOKALU.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Będzin (śląskie)
Asystent osoby niepełnosprawnej
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej ( Falafel, umiejętność przygotowywania wołowiny, sharma), produkcja mięsa - kebab
FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-05-05 - Białystok (podlaskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-09-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-01-11 - Namysłów (opolskie)
do uzgodnienia .kontakt: catering.gusto (at) op.pl
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2016-03-10 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązującychnorm ; Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościachprzewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem ;Kierowanie pracą pomocy kuchennej , dbanie o harmonijne współdziałanie iprzyjemna atmosferę pracy; Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków ; praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-08-21 - Opole (opolskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Uzdrowisko Ciechocinek S.A. - 2019-04-04 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz. 6-14
Andrzej Marciniak Produkcja Garmażerki, Rzeczoznawstwo Marketing Network - 2016-08-09 - Opole (opolskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie, smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Libusza (małopolskie)