KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Białystok oferta pracy FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej ( Falafel, umiejętność przygotowywania wołowiny, sharma), produkcja mięsa - kebab
Data publikacji: 2017-05-05
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 20, 15-660 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej ( Falafel, umiejętność przygotowywania wołowiny, sharma), produkcja mięsa - kebab
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni tureckiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
ALEJE JEROZOLIMSKIE 155, 02-326 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: ALEJE JEROZOLIMSKIE
Numer budynku pracodawcy: 155
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2017
Oferta pracy ważna do: 19.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie tradycyjnych dań kuchni wchodniej oraz kresowej. Kontrola jakości. Wydawanie dań. Dbanie o czystość. Zachowanie higieny. Praca na określonych standardach. Sumienność.
HOTEL SOPOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
WYKONYWANIE INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH
Mirosław Nadolski -Usługi Elektryczne - 2017-03-24 - Nowiny Wielkie (lubuskie)
produkcja dań gotowych mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gotowanie zup, produkcja ciast, sporządzanie przekąsek zimnych, dekorowanie pólmiskow, sporzadzanie pielemieni, wydawanie i porcjowanie dań do bufetu i konsumentów cateringu
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-01-27 - Białystok (podlaskie)
Kucharz kuchni tureckiej
AT ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-12 - Łobez (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 6 - 2018-06-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych.Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca w godzinach:od 06:00 do 14:00 i 11:00 do 19:00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-29 - Rów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, wybór i zamawianie produktów oraz przypraw kuchni indyjskiej.Praca na czas określony: 3 lataGodzina zakończenia pracy: 21:00Sala G
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, kuchnia zarówno polska jak i ukraińska
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Brzegi (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i cateringu dla przedszkola
GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok - 2016-08-24 - Jaworzynka (śląskie)
Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, tworzenie menu dla imprez tj. wesela oraz imprezy firmowe
kontakt przez OHP - 2017-05-26 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Marbet PPHU, Maria Grzesiakowska - 2016-08-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Prace przy wznoszeniu budynków.
Łukasz Łosiowski Zakład Remontowo- Budowlany - 2018-04-18 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nieporęt (mazowieckie)
Prace magazynowe. Kontakt tel. 41 362 36 72 wew. 22
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kielce (świętokrzyskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc nauczyciela
GMINNY ZESPÓŁ SZKÓŁ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2016-08-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-06-12 - Gdynia (pomorskie)
prace gastronomiczne- wykształcenie - bez znaczenia- doświadzenie - mile widziane- aktulana książeczka sanitarno-epidemiologiczna- chęci do pracy, samodzielność
JOANNA JENDRUSCH - 2016-01-25 - Gogolin (opolskie)
praca w stołówce szkolnej
Szkoła Podstawowa im. Marii Konopnickiej - 2018-09-07 - Przeczyce (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruźińskiej i bałkańskiej
Abramovic Zlatko PIZZERIA DALMACIJA - 2016-01-15 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Nauczyciel matematyki.
Szkoła Podstawowa w Starej Wojskiej - 2018-03-01 - Stara Wojska (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Leopoldów (lubelskie)
.
PPHU STYL DZIECKA STRYKÓW - 2016-04-12 - Łowicz (łódzkie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci, rozdzielanie na talerze, prowadzenie dokumentacji '' kuchennej'', zamawianie barakujących toawarów, obsługa magazynu z żywnością, maycie naczyń po posiłkach
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie zup, przygotowywanie dań głównych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczyń, utrzymanie stanowiska pracy w czystości. Około 160 godzin pracy miesięcznie. Dyspozycyjność w godzinach od 7:30 do 24:00, praca również w wekendy i dni wolne, stawka godzinowa: od 15 zł brutto.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
wykonywanie pracy kucharza, samodzielny kucharz
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-08-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw.
Kamień Country Club Sp z o.o. - 2018-04-03 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)