KUCHARZ Jaworzynka oferta pracy GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków i cateringu dla przedszkola
Data publikacji: 2016-08-24
Lokalizacja: Jaworzynka (śląskie)
Pracodawca: GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:43-476 Jaworzynka 484, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków i cateringu dla przedszkola
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca pon.pt. wg grafiku
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jaworzynka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Istebna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
43-476 Jaworzynka 484, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: C.V.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: cieszyński
Gmina pracodawcy: Istebna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jaworzynka
Numer budynku pracodawcy: 484
Profil działalności pracodawcy: restauracja zakład kamieniarski- nagrobki
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2016
Oferta pracy ważna do: 24.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych przepisów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw. Bar na basenie.
RISSNET Sylwia Jaworska - 2017-01-26 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych,4. organizacja pracy na kuchni,5. dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków. Dyspozycyjność w godz.: 6:00-22:00, 40 godzin pracy w tygodniu, 160 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodny ze zajmowanym stanowiskiem
WYSCO.WYSZKOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-16 - Besiekierz Rudny (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, kreowanie menu restauracyjnego.praca pomiedzy 6.oo a 24.oo. 120 godzin w miesiącu ( 13 zł /godzinę).
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Oleśnica (dolnośląskie)
przyrządzanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2017-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie dań według karty, produkcja wyrobów mięsnych, itp.Miejsce pracy: Gliwice - w okolicach zakładu Opla. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o jakość wydawanych posiłków, spisywanie receptur. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-12, 13-22
ONEJDA S.C. ANNA STEFAŃSKA MONIKA PIWOWARSKA - 2018-04-09 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Żary (lubuskie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-08-02 - Suchedniów (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i ciast
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-06-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przetwarzanie żywności , przygotowanie produkcji, wykonywanie czynności typowych dla pracy w kuchni. Praca na umowę zlecenie, 68 godzin pracy w miesiącu, w przedziale czasowym: 10:00-21:00 od poniedziałku do piątku. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ornietalnej
BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-02 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Kaliski" Paweł Kaliski - 2017-11-03 - Rzepin (lubuskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków; praca od zaraz; wysokość wynagrodzenia do negocjacji w zależności od kwalifikacji i doświadczenia zawodowego ; kontakt z pracodawcą: osobiście Słupsk ul. Kulczyńskiego 1a w godzinach 10-16, tel. 13-16 i e-mailowy;
Firma Gastronomiczna MAJA S. C. Ewa Szadzik, Janusz Sienkiewicz - 2015-12-01 - Słupsk (pomorskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Konfiguracja urządzeń LAN WLAN oraz GSM, montaż anten sieci bezprzewodowych GSM, praca na wysokości, udzielanie wsparcia technicznego dla klientów firmy.Praca od pn. do pt. w godzianch 09.00:17.00Praca na terenie Piastowa.
LANDTECH Sp. z o.o. - 2018-07-17 - Piastów (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Katowice (śląskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
DWOREK SOPLE k. Małdyt - 2018-04-23 - Sople (warmińsko-mazurskie)
Sprzatanie biur, toalet, wycieranie kurzy, w okresie zimowym odśnieżanie, a letnim grabienie liści, praca 2 razy w tygodniu (do ustalenia) po 4 godziny w godz. 15.00-19.00
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Pruszków (mazowieckie)
-
Firma Handlowo-Usługowa Fantazja - 2017-02-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-01-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i restauracji
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2016-04-08 - Sztutowo (pomorskie)