KUCHARZ Sople oferta pracy DWOREK SOPLE k. Ma艂dyt
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-04-23
Lokalizacja: Sople (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: DWOREK SOPLE k. Ma艂dyt
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:14-330 Sople 17, powiat: ostr贸dzki, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sople
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostr贸dzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ma艂dyty
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Umiej臋tno艣膰 gotowania (wymagany sta偶 - lata: 1)
Nazwa pracodawcy: DWOREK SOPLE k. Ma艂dyt
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostr贸dzie
Adres pracodawcy:
14-330 Sople 17, powiat: ostr贸dzki, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostr贸dzki
Gmina pracodawcy: Ma艂dyty
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sople
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotel
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostr贸dzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 22.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
wg programu sta偶u FP (3/1)
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz膮dzi maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych
HOTEL WARSZAWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-19 - August贸w (podlaskie)
Blacharz
TARIZOLACJA Sp. z o.o. - 2017-02-17 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Prowadzenie efektywnych oraz profesjonalnych rozm贸w telefonicznych z klientami, realizacja plan贸w sprzeda偶owych, dba艂o艣膰 o pozytywny wizerunek firmy.
Firma DENIX Rafa艂 Makarewicz - 2016-06-22 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w kuchni jako kucharz: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe,przestrzeganie standard贸w produkcji gastronomicznej,udzia艂 w procesie utrzymania i podnoszenia jako艣ci us艂ug kulinarnych,przestrzeganie przepis贸w systemu HACCP. Praca w godz. 8.30-20.00, w systemie 1/1 (1 dzie艅 pracy, 1 dzie艅 wolnego), pomi臋dzy pn a nd. Praca w Szczyrku (Prze艂臋cz Salmopolska). Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
Regionalny Zajazd Bia艂y Krzy偶 - 2016-11-10 - Szczyrk (艣l膮skie)
obr贸bka warzyw i mi臋sa, obr贸bka termiczna, wydawanie posi艂k贸w
BISTRO food&music Jaros艂aw Sarnowski - 2016-10-13 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
wykonywanie prac z dziedziny protetyki, obs艂ugiwanie urz膮dze艅 i aparatury w pracowni, wykonywanie zada艅 zleconych
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie mi臋s grillowanie mi臋s, rozbijanie,oczyszczanie i porcjowanie mi臋s
LUNA EXPRESS MI艁OSZ pIETRZAK - 2017-08-08 - Gdynia (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kulinarnych z zastosowaniem maszyn i urzadze艅 w zak艂adzie hastronomicznym
M.J.S. LACHOWICZ - SP脫艁KA JAWNA - 2018-06-24 - Konin (wielkopolskie)
planowanie jad艂ospis贸w i przygotowanie wed艂ug nich potraw, pomoc w przyjmowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia a la Carte, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie bankiet贸w i posi艂k贸w cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Ci臋偶kowice (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie potraw wg przepis贸w i menu wydawanie gotowych da艅 dbanie o towar, utrzymywanie stanowiska pracy w czysto艣ci. Wymagana znajomo艣膰 podstawowych dzia艂a艅 matematycznych:dodawanie, odejmowanie, mno偶enie
BAR "KOLOROWA" S.C. - Henryk Pogoda i Maria Pogoda - 2016-02-12 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅 najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane do艣wiadczenie zawodowe kucharskie; praca co drugi dzie艅; miejsce pracy: Gliwice
PO殴DZIA艁 JERZY FIRMA J.PO殴DZIA艁 - 2018-07-18 - Gliwice (艣l膮skie)
kompletowanie towar贸w z u偶yciem w贸zka wid艂owego.
kontakt przez OHP - 2016-11-24 - Mszczon贸w (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
B BART Beata Bartoszewski- Dudzi艅ski - 2017-09-14 - S艂ubice (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Opoczno (艂贸dzkie)
obs艂uga pieca
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- uk艂adanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dba艂o艣膰 o zapasy;- przygotowanie produkt贸w: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a nast臋pnie przygotowywanie potraw: gotowanie, sma偶enie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprz臋tu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)
Sprawowanie opieki nad dzie膰mi i m艂odzie偶膮, troska o prawid艂owe wychowanie dzieci i m艂odzie偶y.
PLAC脫WKA OPIEKU艃CZO-WYCHOWAWCZA "DOM MARYI" - 2018-03-14 - Bolszewo (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i pieczenie ciast
Konwikt Kap艂an贸w Warmi艅skich - 2016-06-29 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI ,DBANIE O NAJWY呕SZ膭 JAKO艢膯 I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSI艁K脫W,PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O GOSPODARK臉 MAGAZYNOW膭.
FIRMA WIN - 2018-06-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Kadry p艂ace (34 osoby) - rozliczanie podatku VAT - ksi臋gowanie faktur - kontrola rozrachunk贸w - pe艂na ksi臋gowo艣膰.
Ubojnia Drobiu GALLUS Sumicki, Talar Sp贸艂ka Jawna - 2016-02-19 - Kawice (dolno艣l膮skie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Us艂ugi Gastronomiczne "Ogr贸d Smak贸w" - 2016-12-08 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowywanie potraw
CHOJNA GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-30 - Ustro艅 (艣l膮skie)