KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych przepisów produktów i półproduktów
Data publikacji: 2018-05-09
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych przepisów produktów i półproduktów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.05.2018
Oferta pracy ważna do: 23.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni indyjskieji orientalnej, krojenie warzyw, wydawanie posiłków
SAP GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Cewice (pomorskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNE Zbigniew Galiński- (PTTK STANICA WODNA WDZYDZE) - 2018-02-16 - Wąglikowice (pomorskie)
przygotowywanie potraw i dań chińskich w szerokim asortymencie w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chińskie, w tym zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wg. stanowiska.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-03-08 - Wołów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
TEST ELŻBIETA KALISZEWSKA - 2016-02-17 - Kwidzyn (pomorskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, obsługa sprzętu kuchennego: piec, blender, wędzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart dań, kalkulacja przyrządzanych dań. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin Świerk - 2017-06-29 - Lisewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PALLMED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
Prace kucharza
DW"DANUŚKA" - 2016-05-20 - Władysławowo (pomorskie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Obsługa płyty grillowej i frytury, smażenie dań nas grillu
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie pracy pomocnikom
SORENO Alina Maciejewska - 2017-11-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2018-06-18 - Namysłów (opolskie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-04-27 - Zagórz (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
1. Wsparcie IT (heldesk) dla użytkowników systemów IT w Amcor Flexibles Złotów2. Opieka nad sprzętem komputerowym (laptopy HP, komputery PC, serwery HP, drukarki i telefony komórkowe)3. Rejestracja i realizacja zgłoszeń4. Obsługa lokalnych aplikacji biznesowych5. Współudział w projektach informatycznych
Amcor Flexible Złotów Sp. z o.o - 2018-08-21 - Złotów (wielkopolskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
"J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c. - 2016-03-29 - Ogrodzieniec (śląskie)
doświadczenie na ww stanowisku
Jerzy Wawrzyniak - 2016-11-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, znajomość kuchni polskiej, przygfotowywanie potraw i przystawek na imprezy okolicznościowe
RESTAURACJA PRIMAGOR -WŁODZIMIERZ GÓRECKI - 2016-02-09 - Szydłowiec (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Targ (małopolskie)
wg stanowiska
SPIECHA-WOCHNIK ALEKSANDRA SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY GRUNWALD - 2018-03-23 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków. pk 20 godzin w m-0cu pomiedzy 8.oo a 22.oo w tym w wolne dni
Zamek DOBRA-KLUB Zbigniew Podgórski - 2016-09-05 - Dobra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZTĄ MATEUSZ CHOŁODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami szefa kuchni, serwowanie potraw oraz dbanie o ich estetykę, pomoc w zaopatrzeniu kuchni, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
LUAN Aleksandra Dudzińska - 2017-03-23 - Władysławowo (pomorskie)
do uzgodnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-04-04 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-12 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)