KUCHARZ / KUCHARKA Katowice oferta pracy RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
Data publikacji: 2016-09-12
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pszczyńska 4, 40-479 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Dyspozycyjność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Nazwa pracodawcy:
RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Pszczyńska 4, 40-479 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pszczyńska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.09.2016
Data dodania oferty pracy: 12.09.2016
Oferta pracy ważna do: 12.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne; min. 5 lat doświadczenia w zawodzie; książeczka sanepidowska; Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z karty menu, na imprezy, cateringi i organizowane konferencje; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty
KARDAMON Ewa Kopera - 2018-02-15 - Mielec (podkarpackie)
znajomość kuchni ukraińskiej
INELEKTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej, polskiej. Kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie posiłków, grilowanie. E-mail: kapitanolawa (at) gmail.com
RIVERFRONT Tomasz Strażyński - 2016-08-29 - Ścinawa Polska (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków (głównie pizza) oraz obsługa kasy fiskalnej - przyjmowanie należności (pracodawca oferuje przyuczenie). Umowa o pracę, praca w godz. 11:00-22:00 od poniedziałku do niedzieli wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
MARVIS Sp. z o.o. , Sp. k. - 2016-02-24 - Markuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 7-19, 12-20 w Kołobrzegu.
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-02-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, ustalanie karty dań, pilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Bajdy (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Chmielnik (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel TARNOVIA S.A. - 2016-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-08-04 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Dobiegniew (lubuskie)
-
Pizzeria Gruby Benek Kościerzyna Łukasz Schulz - 2017-05-23 - Kościerzyna (pomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w resteuracji Siódme Niebo Nowe Sójki 3
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Elektrobud Usługi Instalacyjne Ziętek Kutno - 2017-07-07 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie potraw np.: pizza, zestawy obiadowe, sałatki, hamburgery itd.Utrzymywanie porządku na miejscu pracy;Praca 5-6 dni w tygodniu;Praca w godzinach 6:00-14:00;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Wrocław (dolnośląskie)
wg. stanowiska
Młyn Gąsiorowo Adriana Machnacz - 2017-04-28 - Gąsiorowo (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej lachnacun, kebab, mussaka. Umowa zlecenie, 40 g. tygodniowo, praca w godz. 8:00-16:00 lub 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość kuchni. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Podlesie (opolskie)
Sprzatanie.Praca w godz. 8-14 na umowe zlecenie w S.U. Bałtyk.
KSM Polska Sp. z o.o. (Klub Serwis Management) - 2016-06-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2016-04-18 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-10-02 - Polkowice (dolnośląskie)
remont i naprawa narzędzi do obróbki plastycznej, form wtryskowych do aluminium, znalu i tworzyw
FKS Okucia Okienne i Drzwiowe Sp. z o.o. - 2017-11-21 - Bronikowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków z mięsa, pierogów, garmażerka, obsługa imprez okolicznościowych itp.
MOGADOR s.c. - 2016-07-06 - Głogów (dolnośląskie)
Wyrób pierogów, gołąbków i innych wyrobów garmażeryjnych.
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Jan Nicałek - 2016-09-01 - Ulanów (podkarpackie)
PRACA W KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE DAŃ GORĄCYCH (MIĘSA, MAKARONY, ZAPIEKANKI, PIZZY, SAŁATKI, ITP.)
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Złoty Stok (dolnośląskie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca dwuzmianowa (06:00-14.00 ; 14:00-22:00),-Wynagrodzenie 3.000 zł bruttto + premia-Kontakt telefoniczny 607-365-117.
GREGOR S.A. - 2018-02-01 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według menu dla klientów.
FHU RAMZES Rafał Minge - 2016-04-18 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Praca w czasie pomiarów geodezyjnych-terenowych.
Geo-Nat Kania Grzegorz Wiesław - 2017-06-07 - Nowa Biała (mazowieckie)