KUCHARZ SUSHI MASTER Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ SUSHI MASTER
Wynagrodzenie: od 1聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
Data publikacji: 2017-06-28
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SUSHI MASTER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Komunikatywno艣膰
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Po艣piecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysy艂a膰 CV lub 呕yciorys贸w na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Po艣piecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. RUCHOME PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE 呕YWNO艢CI DLA ODBIORC脫W ZEWN臉TRZNYCH (KATERING).
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 12.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Wierzbiny (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w oraz ich sprzeda偶
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
J.K. TRADE Jacek Kosta艅ski - 2017-07-21 - Prudnik (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
pracownik b臋dzie odpowiedzialny za przygotowanie potraw w/g obowi膮zuj膮cych procedur
"Elbest" Sp. z o.o. - 2017-05-24 - Wawrzkowizna (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE LUB WY呕SZE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE;KONTAKT Z PRACODAWC膭: TEL 660448681 LUB C.V NA MAIL restauracja (at) dzikages.szczecin.pl
MARMAT MARCIN PILIMAN - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni wschodniej w tym ukrai艅skiej , dbanie o wysok膮 jako艣膰 艣wiadczenia us艂ug , dbanie o czysto艣膰 , porz膮dek na stanowisku pracy3 zmiany 6-14 12-20 14-22wyn. z艂/h brutto
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych zgodnie z receptur膮, zabezpieczanie przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Jaros艂aw (podkarpackie)
praca w kantynie, w du偶ym francuskim zak艂adzie produkcyjnym
PHU SILVER Sylwia Religa - 2017-07-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
w/g stanowiska
NSK Bearings Polska S.A. Kielce - 2018-06-11 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGR脫D SMAK脫W SUTOWICZ 艁UKASZ - 2017-06-14 - Namys艂贸w (opolskie)
Przygotowywanie potraw.
Centrum Zdrowia "EUROMED" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Krosno (podkarpackie)
Obs艂uga kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 z艂 netto
W臉DLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus - 2017-07-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Zielona G贸ra (lubuskie)
wyr贸b pizzy, sa艂atek, makaron贸w, tost贸w, knysz.
BADI Dariusz Bezr膮k - 2016-06-01 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
Praca w Restauracji CASA DE LOCOSPraca w godz. 10-21
BIFORIA Jerzy Sa艂ata - 2016-03-16 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-23 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie menu, wst臋pna obr贸bka p贸艂produkt贸w, przygotowanie zup, da艅 mi臋snych, sa艂atek, sur贸wek, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕,
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - 艁uk贸w (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 a鈥檒a carta, menu okoliczno艣ciowego, bufet贸w, obiadokolacji, deser贸w,praca z szefem kuchni, mo偶liwo艣膰 rozwoju, umowa o prac臋 na pe艂en etat, prac臋 w m艂odym zespole
Hotel Kryszta艂**** Conference & Spa- ASTURIA Dorota Powiecka - 2018-07-09 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pnasurowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw zwarzyw, mi臋sa i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potrawp贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w naprzyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶eporz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - August贸w (podlaskie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadaj膮cych II profil , pomocy , sporz膮dzanie i przygotowywanie potraw, mile widziane do艣wiadczenie , praca na zmiany: I zm-7-15, II zm-15-23
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Majdan Kr贸lewski (podkarpackie)
w/g stanowiska
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe EWA PTAK w Kielcach - 2018-03-05 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowuje posi艂ki, asystuje przy przygotowaniu posi艂k贸w. Utrzymuje w nale偶ytej czysto艣ci naczynia, sprz臋t kuchenny oraz pomieszczenia kuchenne bloku 偶ywienia. Dba o najwy偶sz膮 jako艣膰 przygotowanych posi艂k贸w. Wydaje posi艂ki zgodnie z ustalonym na dany dzie艅 jad艂ospisem. Umowa na 3 miesi膮ce, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. R贸wnowa偶ny system czasu pracy; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Le艣na Oaza" w S艂upsku - 2018-06-20 - S艂upsk (pomorskie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), wed艂ug wytycznych dietetyka, umiej臋tno艣膰 dekorowania potraw, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
obs艂uga chromatografu, wdra偶anie metod chromatografii gazowej, wykonywanie bada艅 chemicznych w laboratorium
Zak艂ad Us艂ug Technicznych "EKOCHEM" Jolanta Milewska Laboratorium Badawcze - 2016-11-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
sporzadzanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "MR脫Z" Zbigniew Mr贸z - 2016-03-30 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 a'la carte i innych potraw dla Go艣ci hotelowych oraz w ramach us艂ug konferencyjnych i imprez okoliczno艣ciowych.Praca w systemie zmianowym w godzinach 7-19.
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2018-08-23 - Z艂ockie (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
PHU "ALGA" GRA呕YNA PRUSZKOWSKA - 2015-12-28 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w ramach pracy pod nadzorem szefa kuchni
Centrum Us艂ug Logistycznych O艣rodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy - 2016-04-07 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)