KUCHARZ Trzęsacz oferta pracy FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MRÓZ" Zbigniew Mróz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: sporzadzanie posiłków
Data publikacji: 2016-03-30
Lokalizacja: Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MRÓZ" Zbigniew Mróz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:REWALSKA 1, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporzadzanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzęsacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia sanitarno- epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MRÓZ" Zbigniew Mróz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
REWALSKA 1, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzęsacz
Ulica pracodawcy: REWALSKA
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im O.Bielawskiego - 2017-02-23 - Kościan (wielkopolskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2019-02-26 - Tarnów (małopolskie)
robotnik
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Wg. stanowiska. Więcej informacji pod numerem 71 389 26 61.
Przedszkole Nr 1"CHATKA PUCHATKA" - 2017-11-03 - Wołów (dolnośląskie)
PRACA W RESTAURACJI Pappas Pizza&Cafe PilznoPRZYGOTOWYWANIE POTRAW, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2019-01-02 - Pilzno (podkarpackie)
Pomoc w redagowaniu menu. Przygotowywanie potraw z kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Białystok (podlaskie)
Bieżąca obsługa operacji magazynowych.
Progres HR Poland Sp. z o.o.(dawniej Progres Sp. z o. o. Sp. K.) - 2019-11-04 - Błotnia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radomsko (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie ciepłych dań dla gości A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Płońsk (mazowieckie)
prace spawalnicze przy rurociagach oraz konstrukcjach stalowych
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Jagiełła (podkarpackie)
przygotowywanie i wystawianie ofert sprzedaży na portalach internetowych, obsługa zamówień: przyjmowanie, kompletowanie , wysyłka, korespondencja z klientem, kontakt telefoniczny
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Klikuszowa (małopolskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
Logopeda w przedszkolu
PRZEDSZKOLE BAŚNIOWA LEŚNICZÓWKA Marta Małecka - 2019-09-06 - Kórnik (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2018-03-28 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie kanapek oraz soków. Zbieranie zamówień oraz przewożenie przygotowanych kanapek i soków do automatów.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, wydawanie konsumentom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2015-12-02 - Łask (łódzkie)
Przygotowanie posiłków kuchni tureckiej i orientalnej, znajomość języka bengalskiego jest potrzebna do porozumiewania się z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Kucharz
Hotel TARNOVIA S.A. - 2019-10-01 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg zadanych receptur na potrzeby cateringu dietetycznego
Jama Travel J.M. Kukla sp. jawna - 2018-01-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoi, przygotowywanie wyrobów kulinarnych, obsługa urzadzen gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porzządek i higienę w miejscu pracy, czytanie receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej
Kebab King Star-MD Saiful Islam - 2016-03-30 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-03-25 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00, sobota do 16.00).
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2018-08-07 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
tapicerowanie mebli wypoczynkowych
Z.E.W. DIVANI KASPRZAK ZDZISŁAW, JAN - 2015-11-27 - Wałowice (lubuskie)
obsługa kasy fiskalnej, pomoc klientom na sali sprzedaży, weryfikacja terminów ważności, dbanie o ekspozycję i zatowarowanie
Stokrotka Sp. z o.o. - 2018-04-13 - Poznań (wielkopolskie)