KUCHARZ Łódź oferta pracy HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Wymagane wykształcenie zawodowe (gastronomiczne) oraz książeczka sanepid. Zgłoszenia cv na email: manager.lodz (at) companile.com.
Data publikacji: 2016-06-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piłsudskiego 27, 90-732 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagane wykształcenie zawodowe (gastronomiczne) oraz książeczka sanepid. Zgłoszenia cv na email: manager.lodz (at) companile.com.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Nazwa pracodawcy: HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 27, 90-732 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, Termin: cv na email
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.06.2016
Oferta pracy ważna do: 09.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-06-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Dyspozycyjność w godz.: 4-24, około 120-160 godzin miesięcznie.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
wg stanowiska
PHU "BRYLL" S.C. KRZYSZTOF BRYLL,JOLANTA BRYLL - 2016-03-31 - Witaszyce (wielkopolskie)
obsługa kasy
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Chełm (lubelskie)
obróbka wstępna owoców, warzyw i mięsa, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków - do 30 porcji - śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja.
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2017-08-30 - Częstochowa (śląskie)
NAUKA: PRZYGOTOWUWANIA KANAPEK I TOSTÓW; OBSŁUGI KLIENTA, KASY FISKALNEJ I URZADZEŃ GASTRONOMICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Konin (wielkopolskie)
Pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Jabłonna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, organizacja pracy zespołu.
Firma Handlowo-Usługowa Michał Grabowski - 2016-05-18 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg. przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy.Miejsce pracy: Wrocław ul. Kamieńskiego 73 a.Kontakt kandydatów z pracodawcą osobisty lub telefoniczny: 071 327-01-43 lub 071 327-02-13 z Panią Małgorzatą Karbowską lub osobiście w godz. 7:00-15:00 lub e-mail: b.nowak (at) niro.com.plOferta znajduje się w sali: G, A
Niro Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania zupy, dania obiadoweWymagania pracodawcy: wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, umiejętność gotowania potraw kuchni polskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Preferowana forma kontaktu cv na adres e-mail: eko-planet (at) wp.pl
EKO PLANET Kamil Nadulski - 2016-04-25 - Lublin (lubelskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11-22, wg grafiku 40 godz. tygodniowo. Wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY Zbigniew Kargiel - 2018-08-14 - Raszyn (mazowieckie)
Praca w pizzerii
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, kreowanie nowych dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karpińska - 2018-04-04 - Żyrzyn (lubelskie)
przygotowywaniei serwowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie dań kuchni restauracyjnej i barowej, obróbka i przygotowywanie mięsa, sprawianie i filetowanie ryb
Bar "Bosmański" Tomasz Korba - 2017-12-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej
Bar u Basi - 2018-01-31 - Częstochowa (śląskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-04-18 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2016-05-16 - Gdańsk (pomorskie)
-
CARREFOUR Polska Sp. z o.o. - 2018-08-02 - Zielona Góra (lubuskie)
Rozbiór mięsa oraz przygotowywanie potraw europejskich i azjatyckich.
Bar GASTRONOMICZNY GUCIO - 2016-03-01 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)