KUCHARZ/KUCHARKA Oświęcim oferta pracy FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: kucharz-kuchnia tradycyjna
Data publikacji: 2016-11-28
Lokalizacja: Oświęcim (małopolskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żwirki i Wigury 31, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz-kuchnia tradycyjna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oświęcim
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oświęcim
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KURS KUCHARZA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Żwirki i Wigury 31, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: oświęcimski
Gmina pracodawcy: Oświęcim
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oświęcim
Ulica pracodawcy: Żwirki i Wigury
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.11.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd CHODOWIAK - 2017-08-10 - Chodów (mazowieckie)
gotowanie w barze, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Świętoszów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według ustalonego menu / karty
ŻYRAFA GROUP. s.c., Magdalena Pawlak, Marzena Zakrzewska - 2016-01-07 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
Sporządzanie potraw i napojów, prowadzenie gospodarki magazynowej, zarządzanie zespołem pracowników
PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa" - 2015-11-30 - Rytro (małopolskie)
kuchnia śląska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2018-07-26 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, układanie menu, dbanie o czystość kuchni. Praca w godz.: 12-20, 2 razy w tygodniu - 12-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 507 520 261, e-mail: rszwaj2 (at) poczta.fm
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWO - PRODUKCYJNA VERA RÓŻA SZWAJ - 2016-11-22 - Gniechowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Władysławowo (mazowieckie)
gotowanie dań ukraińskich
JANUSZ PARK - 2017-08-23 - Słubice (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-14
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kępice (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia, Jerzy, Tomasz, Wiktor Zych s.c. - 2016-04-06 - Swornegacie (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków do zbiorowego spożycia
Dom Wczasów Dziecięcych w Wygoninie - 2016-05-23 - Wygonin (pomorskie)
przygotowanie posiłków
Ośrodek Kolonijny "Magnat" - 2018-03-18 - Łeba (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Sławsko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów potrzebnych do wykonania posiłków, kontakt z klientem z Turcji
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2017-10-09 - Starachowice (świętokrzyskie)
Mile widziane doświadczenie w gastronomii, mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą.
FHU KAMILA ŁUKASIK BOGUSŁAWA - 2018-01-22 - Rybnik (śląskie)
Realizacja dostaw towarów do klientów i odbiór należności.Załadunek i wyładunek przewożonego towaru. Odpowiedzialność za prawidłowy obieg dokumentów związanych z transportem towarów.
EUROCASH S.A. - 2015-12-21 - Suwałki (podlaskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, - przygotowywanie dań z karty menu dla gości restauracji, - dbanie o czystość kuchni - mycie naczyń,- opracowywanie menu, - wdrażanie systemu HACCP
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
praca w restauracji z kuchnią włoską
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kraków (małopolskie)
Praca w kuchni - przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 12.00-20.00
P.P.H.U. "KONKRET" s.c. Aneta Licak, Paweł Licak - 2016-08-05 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-03-13 - Zakliczyn (małopolskie)
Obsługa podnośnika koszowego. Dbanie o sprzęt. Utrzymanie porządku.
AMAR - 2016-10-24 - Gdańsk (pomorskie)
STOŁÓWKA SZKOLNA, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
SONATINA MARIOLA OLASIK - 2017-09-04 - Łódź (łódzkie)
Rozkładanie, wycena towaru, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Krajno Pierwsze (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Staszów (świętokrzyskie)
Zajęcia dydaktyczne na stanowisku nauczyciel fizyki.Godzina zakończenia pracy : 14:00Wymiar czasu pracy: 6/18Miejsce pracy: Siechnice, ul. SzkolnaKontakt kandydatów z pracodawcą: spsiechnice (at) interia.plSala C
Szkoła Podstawowa im. M. Kopernika w Siechnicach - 2017-05-24 - Siechnice (dolnośląskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)