KUCHARZ Chod贸w oferta pracy Wanda Waku艂a - Zajazd CHODOWIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Data publikacji: 2017-08-10
Lokalizacja: Chod贸w (mazowieckie)
Pracodawca: Wanda Waku艂a - Zajazd CHODOWIAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowowiejska 1, 08-119 Chod贸w, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chod贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: siedlecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Siedlce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.08.2017
Data zako艅czenia pracy: 15.11.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka SANEPID
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie w zawodzie min. 1 rok
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Wanda Waku艂a - Zajazd CHODOWIAK
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pu艂askiego 19/21, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Siedlce
Adres strony pracodawcy: http://chodowiak.pl/
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pu艂askiego
Numer budynku pracodawcy: 19/21
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja, hotel, sala weselna
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Wanda Waku艂a
Adres sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych na to stanowisko:
Nowowiejska 1, 08-119 Chod贸w, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: siedlecki
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chod贸w
Ulica pracodawcy: Nowowiejska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 09.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw wraz z obr贸bk膮- wydawanie posi艂k贸w
ATAMAN聽JUSTYNA聽EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-08-27 - Rybnik (艣l膮skie)
Samodzielne stanowisko kucharza/ pomocy kuchennej we w艂oskiej restauracji. Samodzielne przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej ze szczeg贸lnym naciskiem na pizz臋.
Ewa Drogo艅 Pizzeria "PAPI" Us艂ugi Gastronomiczne - 2018-03-06 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸wdla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Dzieci i M艂odzie偶y w Grabiu - 2016-05-19 - Grabie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe" Violetta" S.C. - 2017-03-06 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
REF 30- ART. 150F - UZUPE艁NIENIE
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Ko艂o (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, obs艂uga programu komputerowych
DOUANE s.c. - 2017-11-15 - S艂ubice (lubuskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Krosno (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅, menu, znajomo艣膰 przepis贸w kuchni wietnamskiej, umiej臋tno艣膰 czytania przepis贸w w j臋zyku wietnamskim. Praca na p贸艂 etatu od poniedzia艂ku do pi膮tku w godiznach 10-14.
Hong NGUYEN "BEP-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2016-09-01 - Pruszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Golczewo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Baltic Shipping Konrad Dojlidko - 2016-09-01 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
-Kontakt z klientem, pozyskiwanie nowych klient贸w
PHU HURTOWNIA LOD脫W I MRO呕ONEK ANDRZEJ J脫ZEFCZUK - 2018-02-07 - Wojciesz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Ko偶uchowski Piotr - 2016-03-18 - Wo艂czyn (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni oraz pomieszczeniach nale偶膮cych do kuchni.
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2018-01-09 - Wiele艅 (wielkopolskie)
Zgodny
Zak艂ad Us艂ug Poligraficznych "EPROS" Edmund Prosotowicz - 2016-08-25 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w spozywczychw oparciui o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymywanie w czysto艣ci miejsca pracy, praca. 9-17/17-24
Pizza Oregano Sp. z o.o. - 2018-02-05 - Opole (opolskie)
Przgotowanie sushi (maki, nigri), filetowanie, sma偶eenie, grilowanie ryb inne pracy w kuchni w zale偶no艣ci od potzreb, udzia艂 w imprezach okoliczno艣ciowych 艣luby, eventy, targi, catering.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ.PRACA W GODZINACH OD PONIEDZIA艁KU DO CZWARTKU 10.00 -24.00PI膭TEK- SOBOTA 10.00 DO 02.00NIEDZIELA DO 22.00
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-07-27 - D臋bica (podkarpackie)
pakowanie gotowych produkt贸w; czynno艣ci porz膮dkowe; transport r臋czny;
APN Service sp. z o.o. sp.k. - 2016-11-24 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie standard贸w przygotowywania produkt贸w
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Stary Chrz膮st贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu.
Us艂ugi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-10-27 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-09-22 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Prace magazynowe. Wystawianie faktur. Obs艂uga klienta /tak偶e zagranicznego/.
Piekarnia Cukiernia Eugeniusz Lipi艅ski - 2017-06-12 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-01-11 - Lubichowo (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PPU "Gal" - 2016-09-16 - Witaszewice (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w (pizzy)
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Tychy (艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia orientalna.Praca od godz. 10:00 do 18:00 i od 18:00 do 2:00
"AMAR" Khaled Khafagy - 2016-10-18 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)