KUCHARZ/POMOC KUCHNI Łódź oferta pracy SONATINA MARIOLA OLASIK
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: STOŁÓWKA SZKOLNA, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Data publikacji: 2017-09-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: SONATINA MARIOLA OLASIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Maciejowicka 10, 93-324 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: STOŁÓWKA SZKOLNA, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Nazwa pracodawcy: SONATINA MARIOLA OLASIK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Maciejowicka 10, 93-324 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Maciejowicka
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 04.09.2017
Oferta pracy ważna do: 03.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, praca w weekendy.
Różewscy Spa Sp.j. "HOTEL LEDA SPA" - 2017-08-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
KUCHNIA-gotowanie, planowanie menu, przestrzeganie zasad HCCP.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: Umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 13-21(do uzgodnienia), od wt-ndz. system równoważny
CIMARRON Dariusz Jarosiński - 2017-03-13 - Orzesze (śląskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-05-16 - Janów (lubelskie)
przygotowywanie potraw i wyrobów cukierniczych
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-06-18 - Zygry (łódzkie)
Zgodny ze stanowiskiem
Boruta - Soft Sp. z o.o. - 2018-07-02 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
Это вакансия открыта и для украинских граждан. Пожалуйста, подавайте ваше резюме.Poszukuję pracowników na kuchnię do restauracji w Jarosławcu: kucharz lub/i pomoc kuchenna. Rodzaj umowy do uzgodnienia, zarobki również, zapewniam nocleg i wyżywienie.
DEX Marek Czerwiński - 2018-04-19 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie kebaba z surowców, sporządzanie surówek, sosów.Cięcie i grillowanie mięsa. Formowanie dań i kanapek.Dowóz dań do klienta. Komunikacja z wlaścicielelm i gośćmi w języku arabskim.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Wiązowna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków począwszy od obróbki wstępnej do gotowe dania.Utrzymanie właściwego porządku w miejscu pracy i w magazynach.Współpraca z pracownikami bezpośredniej obsługi klienta.Dbanie o jakość świadczonych usług i dobre imię firmy.Przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP.
Hostel & Bar Premium - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami szefa kuchni, serwowanie potraw oraz dbanie o ich estetykę, pomoc w zaopatrzeniu kuchni, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
LUAN Aleksandra Dudzińska - 2017-03-23 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 8.00-16.00WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Jarosław (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie norm i standardów produkcji
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków wg jadłospisu karty menu,utrzymanie stanowiska w należytym porządku
USŁUGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2017-01-05 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, dbanie o czystość, ubsługa imprez, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Poręba (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2018-08-03 - Świętochłowice (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-02-03 - Mokobody (mazowieckie)
w/g stanowiska
Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach - 2017-10-24 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Maćkowiak - 2016-10-28 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, ryb, owoców morza, drobiu, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidowska; przygotowywanie posiłków obiadowych, garmażerki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Kuźnica
ZWIĄZEK ZAWODOWY PRACOWNIKÓW HUTY "ŁABĘDY" W GLIWICACH - 2016-09-22 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i polskiej
LOFT DAWID RĘKOŚ - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food
Lucyna Adamczuk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2018-07-19 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Szprotawa (lubuskie)
Praca w charakterze kucharza.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2016-10-07 - Rudy (śląskie)
przyjmowanie zleceń na transport krajowy i międzynarodowy, planowanie transportu, monitorowanie realizacji zleceń, pozyskiwanie klientów
Eurotranssport s.c. - 2016-01-25 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Puławy (lubelskie)