KUCHARZ Mokobody oferta pracy Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań obiadowych
Data publikacji: 2017-02-03
Lokalizacja: Mokobody (mazowieckie)
Pracodawca: Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań obiadowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mokobody
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: siedlecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mokobody
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.02.2017
Data zakończenia pracy: 30.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie o kierunku gastronomicznym. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Praca w godzinach 11.00 - 22.00.
Nazwa pracodawcy:
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: siedlecki
Gmina pracodawcy: Mokobody
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mokobody
Adres strony pracodawcy: http://www.clubblue.pl
Ulica pracodawcy: Chreptowicza
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.02.2017
Data dodania oferty pracy: 03.02.2017
Oferta pracy ważna do: 01.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kompletowanie dokumentów, sprawdzanie zgodności, prowadzenie dokumentacji handlowo-marketingowej, dokumentacja ISO
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Bełchatów (łódzkie)
Praca w Telepizza na terenie miasta Rybnika. Wymagane prawo jazdy kat. B. Charakterystyka pracy: dowożenie potraw do domu klienta, przyjmowanie zamówień przez telefon, współpraca z resztą zespołu w lokalu. Wynagrodzenie miesięczne. Praca od 10:00 do 17:00 oraz od 17:00 do 23:00. Kontakt z pracodawcą e-mailowy tomaszklimowicz (at) op.pl
TOMASZ KLIMOWICZ GWARANTA BROKERS - 2016-02-02 - Rybnik (śląskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych,- przygotowywanie śniadan dla gości hotelowych,- przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-04-23 - Rumia (pomorskie)
Przygotowanie i sprzedaż dań szybkiej obsługi np. hamburgerów, gofrów, kebaba, pizzy, kawy i inne.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLIŃSKA - 2017-02-08 - Olesno (opolskie)
Obsługa klienta, wypiek pizzy, przygotowywanie fast foodów, przygotowywanie dań ciepłych oraz surówek. Praca w Bielsku co drugi dzień w godz. 11-22.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Ewa Drzewiecka - 2017-06-09 - Bielsk (mazowieckie)
- zapoznanie się z organizacją i strukturą Urzędu,- poznanie zasad i specyfiki pracy w WRB,- pomoc przy realizacji miesięcznego meldunku P-01 (telefoniczne monitowanie jednostek),- pomoc przy realizacji badań rocznych na formularzach P-01 i M-01 (telefoniczne monitowanie jednostek).
URZĄD STATYSTYCZNY WE WROCŁAWIU - 2016-02-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Montaż podzespołow hydraulicznych zgodnie z rysunkiem technicznym, testowanie podzespołów hydraulicznych, kontrola jakości produkowanych podzespołów.Kontakt kandydatów z pracodawcą osobisty w siedzibe Agencji na ul. Swobodnej 3, 50-088 Wrocław.miejsce pracy: Wrocław, ul. Bierutowska Sala F
MANPOWERGROUP Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem maszyn i urządzeń znajdujących się w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
Cieńcie i optymalizacja drzewa, utrzymanie maszyn.Wymagana umiejetność obsługi traku taśmowego i ramowego z optymalizacją, min. 3 miesiące doświadczenia na stanowisku trakowego.
ZAKŁAD STOLARSKI - KRYSTIAN LAMACZEK - 2018-07-12 - Bieńkowice (śląskie)
do uzgodnienia
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2016-08-01 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie i gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-02-27 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
PRODUKCJA DAŃ, WYDAWANIE POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 572663196
KOSMOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd CHODOWIAK - 2017-08-10 - Chodów (mazowieckie)
oczyszczanie z kleju, przygotownaie elementów do malowania
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Stare (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"PANORAMIC OSCAR" A. D. W. E. K. Bielscy S.C. - 2016-08-25 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
pomoc nauczycielowi w przygotowywaniu zajęć (udział w organizacji zaplanowanych zajęć polegających przede wszystkim na wycinaniu, przygotowywaniu stanowisk do malowania farbkami, klejenia, lepienia itp., udział w przygotowywaniu pomocy do zajęć, udział w dekorowaniu sali; pomoc w porządkowaniu stanowisk pracy dzieci po zakończonych zajęciach ); opieka nad dziećmi i dbanie o ich bezpieczeństwo podczas zajęć w sali i na placu zabaw oraz wycieczek poza terenem przedszkola; pomoc dzieciom w codziennych czynnościach samoobsługowych ( pomoc dzieciom w rozbieraniu i ubieraniu się przed ćwiczeniami gimnastycznymi i wyjściem na dwór lub leżakowanie, pomoc przy myciu rąk, korzystaniu z toalety, pomoc w opiece w czasie spacerów, wycieczek i udziale dzieci w innych uroczystościach na terenie przedszkola ( teatrzyk, filharmonia, doprowadzenie na zajęcia komputerowe, językowe, logopedyczne, rytmiczne itp. ); pomoc w organizacji posiłków ( przynoszenie naczyń do sali, nakładanie właściwych porcji posiłków dzieciom, estetyczne podawanie posiłków, przestrzeganie obowiązków wydania ciepłych posiłków, podawanie dzieciom napojów w ciągu dnia (zmywanie kubeczków po użyciu), pomoc przy karmieniu dzieci słabo jedzących, posprzątanie po posiłku ).
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Lubań (dolnośląskie)
Praca w kuchni z planowaniem menu oraz kierowanie zespołem. Wymagane doświadczenie zawodowe 5 lat. Wynagrodzenie 2000 zł brutto plus premia do 100%.
Przedsiębiorstwo Usługowe "KOMTUR" Mariola Rodak - 2016-03-11 - Woźnice (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni ormiańskiej
ZORRO Zorik Harutyunyan - 2016-07-14 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
obróbka cieplna przygotowywanych potraw i produktów zgodnie z recepturą; dbałość o jakość i estetyką potraw; opracowywanie menu; nadzór nad pracownikami i przebiegim pracy
E.J.P. HOTELE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-29 - Trzemeszno (wielkopolskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów, wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych, posługiwanie sie narzędziami i i maszynami w przygotowywaniu potraw, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem, doświadczenie zawodowe mile widziane
PROMENADA Agnieszka Kiel - 2017-03-14 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Szyce (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, obsługa urządzeń i maszyn gastronomicznychWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Radymno (podkarpackie)
jw.
SUPERDROB ZAKŁADY DROBIARSKO-MIĘSNE S.A. - 2016-01-20 - Karczew (mazowieckie)