KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Jarosławiec oferta pracy DEX Marek Czerwiński
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Это вакансия открыта и для украинских граждан. Пожалуйста, подавайте ваше резюме.Poszukuję pracowników na kuchnię do restauracji w Jarosławcu: kucharz lub/i pomoc kuchenna. Rodzaj umowy do uzgodnienia, zarobki również, zapewniam nocleg i wyżywienie.
Data publikacji: 2018-04-19
Lokalizacja: Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Pracodawca: DEX Marek Czerwiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybacka 9, 76-107 Jarosławiec, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Это вакансия открыта и для украинских граждан. Пожалуйста, подавайте ваше резюме.Poszukuję pracowników na kuchnię do restauracji w Jarosławcu: kucharz lub/i pomoc kuchenna. Rodzaj umowy do uzgodnienia, zarobki również, zapewniam nocleg i wyżywienie.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarosławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sławieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Postomino
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: DEX Marek Czerwiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Adres pracodawcy:
Rybacka 9, 76-107 Jarosławiec, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: sławieński
Gmina pracodawcy: Postomino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jarosławiec
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sławnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.04.2018
Oferta pracy ważna do: 15.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
załadunek, rozładunek, prace magazynowe - branża mięsna
Tip-Top Sp. z o.o. - 2018-01-04 - Libiąż (małopolskie)
udzielanie poradnictwa psychologicznego, prowadzenie konsultacji wychowawczych, rodzinnych, udzielanie interwencyjnej pomocy osobom i rodzinom znajdującym się w kryzysie, prowadzenie indywidualnych programów pomocy dla osób w kryzysie, prowadzenie telefonicznych interwencji kryzysowych, współdziałanie z instytucjami działającymi na rzecz osób potrzebujących pomocy, udział w zebraniach zespołów konsultacyjnych, wpsółorganizowanie grup wsparcia, grup psychoedukacyjnych, sporządzanie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2017-12-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ REGIONALNYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 10 LAT DOŚWIADCZENIA, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni, obsługa imprez. Wymagania: doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz - samodzielne stanowisko.
AGNIESZKA RAULEWICZ - ZIELONA WERANDA - 2016-07-15 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
Firma Usługowa MIR Spółka Cywilna Marta Licha, Robert Lichy - 2018-07-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowanie wszelkiego rodzaju potraw, deserów, koktajli, sałatek, sosów wg. tradycyjnych receptur kuchni , ukraińskiej. Przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronimii, inne prace zlecone przez pracodawce w zakresie gastronomii.
Green Way Sopot Sp.Z o.o. - 2016-09-19 - Sopot (pomorskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacja planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2016-01-14 - Będzin (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, dania a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2017-07-03 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, pieczenie, duszenie, smażenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
Obsługa maszyn i urzadzeń produkcyjnych,przeładunek towaru
Agromaks Sp. z o.o. Nowa Sucha - 2016-11-18 - Mizerka (mazowieckie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie menu, przygotowanie dań, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, prowadzenie magazynu , lista zakupów, zarządzanie personelem na zmianie.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Chełmek (małopolskie)
Wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane doświadczenie, znajomość kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posiłków pod zamówienie klienta, obsługa imprez. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA SZYKOWNA USŁUGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2018-06-20 - Rybnik (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, współpraca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-04-18 - Milicz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bożko - 2017-06-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, praca na umowe zlecenie w godz. od 8.00 do 20.00
Cichoń Mariola BAKOS Spółka Komandytowa - 2016-08-09 - Radocza (małopolskie)
Przygotowanie potraw, przygotowanie płyt ciepłych i zimnych, obsługa imprez okolicznościowych, utrzymanie stanowiska w czystości. Doświadczenie zawodowe minimum 4 lata.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków itp.
Paweł Hamerlak "HAMER LUNCH" s.c. Paweł Hamerlak, Małgorzata Hamerlak - 2018-07-10 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
SARMATA INTERNATIONAL Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-produkcja i wypiek pizzy - przygotowywanie składników -produkcja swieżego ciasta do pizzy
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Częstochowa (śląskie)
-sporządzanie posiłków-utrzymywanie w czystości powierzonego sprzętu-pobieranie próbek żywności
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZT. W POBIEROWIE - 2017-04-13 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Praca polegająca na przygotowaniu dań na zamówienie wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalonego drewnem. Miejsce pracy: Bielany WrocławskieKontakt kandydatów zpracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Męcinka (dolnośląskie)