KUCHARZ / KUCHARKA / POMOC KUCHENNA Pińczów oferta pracy Paweł Hamerlak "HAMER LUNCH" s.c. Paweł Hamerlak, Małgorzata Hamerlak
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków itp.
Data publikacji: 2018-07-10
Lokalizacja: Pińczów (świętokrzyskie)
Pracodawca: Paweł Hamerlak "HAMER LUNCH" s.c. Paweł Hamerlak, Małgorzata Hamerlak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 1, 28-400 Pińczów, powiat: pińczowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków itp.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godz. od 7.00 do 15.00Możliwość umowy o pracę
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA / POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pińczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pińczowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pińczów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.07.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno - epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: bez znaczenia, mile widziane: doświadczenie zawodowe, wymagana: książeczka sanepidowska.Praca w godz. od 7.00 do 15.00Możliwość umowy o pracę
Nazwa pracodawcy:
Paweł Hamerlak "HAMER LUNCH" s.c. Paweł Hamerlak, Małgorzata Hamerlak
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Adres pracodawcy:
Złota 7, 28-400 Pińczów, powiat: pińczowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Skierowanie z urzędu - osoby zarejestrowane w PUP lub bezpośredni kontakt do pracodawcy - osoby niezarejestrowane.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: pińczowski
Gmina pracodawcy: Pińczów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pińczów
Adres strony pracodawcy: www.hamerlunch.pl
Ulica pracodawcy: Złota
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: Restauracja przygotowująca posiłki.
Nazwisko osoby zgłaszającej: Paweł Hamerlak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.07.2018
Data dodania oferty pracy: 10.07.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa obecnych klientów oraz pozyskiwanie nowych, tworzenie i negocjacje ofert handlowych
SILCARE sp. z o.o. spółka komandytowa - 2017-10-12 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w palcówce żywienia zbiorowego.
Catermed S.A. - 2018-02-22 - Kościerzyna (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz/kucharka. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie na podobnym stanowisku, dobra higiena i etyka pracy, zainteresowanie trendami kulinarnymi, chęć rozwoju, mile widziane prawo jazdy kat B. Wysokość wynagrodzenie odpowiednia do umiejętności i obowiazków.
Optidieta Catering Hanna Będźkowska - 2017-04-06 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, serwowanie potraw
Punkt Eksport-Import Sp. z o.o - 2016-11-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
W ZAWODZIE
PPHU "ZBAJ" ZYGMUNT GANCARZ - 2016-03-14 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obróbka warzyw i owoców, utrzymanie czystości na kuchni, obróbka wstepna potraw, przestrzeganie zasad HACCAP, GAP i GMP
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Sarnów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA "KASIEŃKA" w HRUBIESZOWIE - 2017-10-18 - Hrubieszów (lubelskie)
wykonywanie potraw orientalnych oraz przygotowanie półproduktów do obróbki termicznej
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Złotoryja (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Kawiarnia-Restauracja "Jama Michalika" DW Tryumf - 2017-05-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Praca na stanowisku kucharz, przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje).
MINI BAR ŻUKOWO ELŻBIETA SARACH - 2016-11-21 - Chmielno (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Pólko (wielkopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni tureckiej, czytanie receptur kuchni tureckiej w języku angielskim i bęgalskim.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-05-18 - Augustów (podlaskie)
praca w kuchni
Abakus Wood Polska Wieczorek-Skumbin sp.j. - 2016-02-10 - Pluski (warmińsko-mazurskie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie i wydawanie posiłkówdbanie o porządek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1800 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2017-09-06 - Lubartów (lubelskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
Vademecum Małgorzata Cegłowska - 2016-05-12 - Buk (wielkopolskie)
Szlifowanie elementów ocynkowanychPraca w Holandii
"V-AGRAR" SPÓŁKA z o.o. - 2016-09-09 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (obiady, imprezy okolicznościowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Umowa zlecienie jako okres próbny. Następnie umowa o pracę na czas określony. Docelowo zatrudnienie na stałe.Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2500 PLN
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2016-09-19 - Września (wielkopolskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie potraw zgodnie z recepturą, wydawanie potraw, porządkowanie stanowiska pracy. Praca na dwie zmiany w godzinach 10.00 - 22.00.
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Brzesku - 2017-03-16 - Brzesko (małopolskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-09-15 - Czarna (łódzkie)
sporządzanie posiłków dla podopiecznychsporządzanie listy zakupówpraca zgodnie z procedurami
CENTRUM OPIEKI REHABILITACYJNEJ "DĘBOGÓRZE" HANNA PISARSKA - 2016-09-21 - Dębogórze (pomorskie)
sporządzanie posiłków, zabezpieczanie surowców i półproduktów przed zepsuciem; dbanie o czystość w miejscu pracy; praca w godz. 13.00-22.00 zgodnie z grafikiem, także w weekendy; I umowa na okres próbny, następnie na czas nieokreślony
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)