KUCHARZ Rybnik oferta pracy RESTAURACJA SZYKOWNA US艁UGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykszta艂cenie minimum zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie, znajomo艣膰 kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posi艂k贸w pod zam贸wienie klienta, obs艂uga imprez. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
Data publikacji: 2018-06-20
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: RESTAURACJA SZYKOWNA US艁UGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ks. Norberta Bo艅czyka 5, 44-270 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykszta艂cenie minimum zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie, znajomo艣膰 kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posi艂k贸w pod zam贸wienie klienta, obs艂uga imprez. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
przygotowywanie posi艂k贸w pod zam贸wienie klienta, obs艂uga imprez.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.06.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA SZYKOWNA US艁UGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Ks. Norberta Bo艅czyka 5, 44-270 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Ks. Norberta Bo艅czyka
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 20.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Krak贸w, Pozna艅, Cz臋stochowa, Gda艅sk, Wroc艂aw, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (艣l膮skie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGR脫D SMAK脫W SUTOWICZ 艁UKASZ - 2018-04-05 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. komandytowa - 2016-07-19 - Mielec (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw.
Bar "S艂oneczna Polana" Andrzej G臋bicki - 2015-12-09 - W艂odzimierz贸w (艂贸dzkie)
DANIA KUCHNI POLSKIEJWYMAGANIAWYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫 SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAZ PRACY MIN. 1 ROK
Karczma Polska S.C. Szczecin - 2016-07-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- obiadu przy u偶yciu wszystkich art. spo偶ywczych wydanych do kuchni z magazynu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, utzrymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, sprzeda偶 i obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej. Sprzeda偶 posi艂k贸w. Do艣wiadczenie zawodowe minimum 2 lata.
STEPS SP. Z.O.O - 2016-12-14 - Sanok (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 6-18 w Grzybowie, r贸wnie偶 w weekendy.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2018-02-13 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni hotelowej - lepienie pierog贸w, przygotowanie bigosu, pieczenie ciast. Kuchnia zdrowa, domowa. Praca na gotowych recepturach.
Firma PROTEA Niechajczyk Sp. Jawna - 2016-06-07 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2018-01-18 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
utrzymanie czysto艣ci pomieszcze艅 znajduj膮cych si臋 w zak艂adzie pracy
EWIKOR SP. Z O.O., DAWID KORUS - 2016-12-29 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, 12 godz. dziennie. Umowa zlecenie przez pierwsze 3 miesi膮ce, nast臋pnie mo偶liwo艣膰 umowy o prac臋.
Serdeczna Troska Sp. z o.o. - 2017-08-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wymagane do艣wiadczenie 2-3 letnie na stanowisku kucharz.
Miros艂aw Andrzej - 2016-03-01 - Lublin (lubelskie)
Telefoniczna, mailowa obs艂uga klienta, udzielanie informacji o produktach i ofercie firmy
艁UKASZ KRETOWICZ DCC TRADE - 2016-06-30 - Bar艂ogi (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w;godziny pracy 8.00-16.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
obs艂uga urz膮dze艅 na kuchniobr贸bka warzyw i owoc贸wobr贸bka mi臋sprzygotowywanie da艅prace porz膮dkowe na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2016-04-04 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni wile艅skiej.
Andoria Beata Kopras - 2016-04-14 - Gda艅sk (pomorskie)
Prace porz膮dkowe na terenie miasta i gminy Drawsko Pomorskie.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie makaron贸w, zup, sa艂atek, da艅 obiadowych.
Chilli Pizza Zbigniew Nadolny - 2016-12-06 - Piecki (warmi艅sko-mazurskie)
Sporzadzanie r贸znego rodzaju potraw, ciast, deser贸w. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "GRYFIA-MAZUR" Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Szeligi (warmi艅sko-mazurskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem. Okres pr贸bny 2 m-ce wynagrodzenie 1 050 z艂 brutto, nast臋pnie wynagrodzenie jest ustalane indywidualnie.
Dom Seniora " W Dolinie Zag贸rzanki" - 2018-08-17 - Rumia (pomorskie)
Znajomo艣膰 kuchni polskiej. Gotowanie od podstaw posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋 w miejscu pracy i na stanowisku pracy.
"BAR PRZY TRASIE" Alina Owczarek,Wojciech Wa艂臋ga S.C. - 2017-10-18 - Kolonia Poczesna (艣l膮skie)
przygotowanie 艣rodk贸w do produkcji wyrob贸w, wykonywanie wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga maszyn
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
jw
Agencja S艂u偶by Spo艂ecznej B.Ko艣cielak Sp.Jawna - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kalisz (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: szczeg贸lowe informacje pod numerem telefonu pracodawcy 34 356 26 32; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie techniczne/wy偶sze, umiej臋tno艣膰 pracy na wskazanym stanowisku, do艣wiadczenie zawodowe
"Ledapol" Dariusz Krawczyk - 2017-01-18 - Lubliniec (艣l膮skie)
-przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - 艢wiebodzin (lubuskie)