KUCHARZ Polańczyk oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2019-01-16
Lokalizacja: Polańczyk (podkarpackie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 37, 38-610 Polańczyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Polańczyk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Solina
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 31.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Chęć do pracy
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowa "ZAKAPIOR" Adam Radwański
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 37, 38-610 Polańczyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leski
Gmina pracodawcy: Solina
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Polańczyk
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2019
Oferta pracy ważna do: 30.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, organizacja pracy kuchni
F.H.U. Dagmara Rachwał - 2017-02-15 - Myślenice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańcówUtrzymanie porządku i czystości pomieszczeń produkcyjnych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W NOWOGARDZIE - 2017-11-10 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej od podstaw, doskonała znajomość produktów i przypraw indyjskich, doskonała znajomość obsługi pieca tandoor
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Współpraca w zespole. Wsparcie w realizowaniu celów restauracji. Praca na zmiany w godzinach 6:00-23:00.Kontakt z pracodawcą tel. 519191428 lub e-mail: karolina.sitek (at) amrest.eu.Oferta dostępna w sali G, A.
Amrest Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Kobierzyce (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-08-31 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
LA ROSSA- Tomasz Matlak - 2017-06-05 - Oświęcim (małopolskie)
w/g potrzeb
ZPC "Złoty Kłos" Sp. J. HOTEL BINKOWSKI - 2017-01-10 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, planowanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Wilkowiecko (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej
ELTOM HANDEL WIELOBRANŻOWY NGUYEN KHAC TAM BAR DONG DO - 2017-09-07 - Szprotawa (lubuskie)
Pomoc w przygotowaniu zestawów do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Miastko (pomorskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem.
PPHU WA-BI - 2018-09-13 - Mysłowice (śląskie)
Praca w Restauracji Montanaro 47-330 Zdzieszowiceul. B. Chrobrego 10
Marek Ociepa Restauracja Aleksandra - 2018-02-28 - Zdzieszowice (opolskie)
nadzór nad zasobami magazynu, wpisywanie danych do systemu magazynowego, opisywanie faktur
HOFFMANN TRANSPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Janikowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o estetykę
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-11-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- sporządzanie potraw kuchni hinduskiej, regionalnej, napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeńPraca w przedziale czasowym: 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18.00-23.00.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Łódź (łódzkie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku
RESTAURACJA NA PARCELACH Sebastian Szwałek - 2017-09-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA D&S - 2017-11-09 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Sianożętach, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN) - 2018-06-12 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Radom (mazowieckie)
Organizowanie pracy personelowi kuchennemu, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków, utrzymanie w bieżącej czystości stanowisk apracy, przestrzeganie higieny osobistej, przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych, przepisów BHP i ppoż. dbałość o stan wykorzystywanego sprzętu i narzędzi. Praca w godzinach 8-16. Docelowo umowa na czas nieokreślony
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 6 w Olsztynie - 2018-07-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnieniapraca na drugą zmianę
BRODMIR S.C. - 2018-11-21 - Hermanowa (podkarpackie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-10-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków. Dbanie o czystość kuchni. Wydawanie posiłków.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-04-28 - Sopot (pomorskie)
KucharzZa soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-10-02 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radomsko (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAMÓWIEŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-06-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
zastępowanie Prezesa w rozmowach z kontrahentami i dostawcami chińskimi, przygotowywanie, negocjowanie i podpisywanie umów handlowych w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)