KUCHARZ - RASZYN Raszyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - RASZYN
Wynagrodzenie: od 1聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni chorwackiej, dbanie o smaki i estetyk臋 potraw, zamawianie produkt贸w, r贸wnie偶 w j臋zyku obcym, organizowanie przyj臋膰 dla go艣ci z zagranicy, praca w godz. 8-16 od poniedzia艂ku do soboty - 1/2 etatu
Data publikacji: 2016-01-12
Lokalizacja: Raszyn (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Raszyn, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 kuchni chorwackiej, dbanie o smaki i estetyk臋 potraw, zamawianie produkt贸w, r贸wnie偶 w j臋zyku obcym, organizowanie przyj臋膰 dla go艣ci z zagranicy, praca w godz. 8-16 od poniedzia艂ku do soboty - 1/2 etatu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - RASZYN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Raszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pruszkowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 10.02.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, minimum 4 lata sta偶u pracy na stanowisku, umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni chorwackiej, mile widziana znajomo艣膰 komunikatywna j臋zyka chorwackiego
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Drzyma艂y 30, 05-800 Pruszk贸w, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pruszk贸w
Ulica pracodawcy: Drzyma艂y
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: piekarnia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 12.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 19.01.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz-ma艂ej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni regionalnej.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - G艂og贸wek (opolskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
opieka i piel臋gnacja mieszka艅c贸w, organizowanie aktywno艣ci i czasu wolnego mieszka艅c贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Blachownia (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Piaseczno (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej - pielmieni, bliny, solianka
Z.U.P.H. DROGBET Marian Jerzy Szpakowski - 2018-10-01 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, w oparciu o oryginalne receptury i przepisy
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie: gastronomiczne; 3 lata do艣wiadczenia; zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie produkt贸w i ich obr贸bka; przygotowanie stanowiska kuchennego do pracy; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych-piec konwekcyjny, frytkownica itd.; dbanie o jako艣膰 potraw wydawanych klientom; mycie i porz膮dkowanie kuchennego stanowiska pracy i magazynu; wykonywanie potraw zgodnie z recepturami; zarz膮dzanie zespo艂em pracuj膮cym na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
PASA呕 艢R脫DMIEJSKI 24H SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-12-10 - Gliwice (艣l膮skie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych.
Mi臋dzywojew贸dzka Us艂ugowa Sp贸艂ka Inwalid贸w w Kielcach Sp. z o.o. - 2019-11-22 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie posi艂k贸w (pizzy)
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Tychy (艣l膮skie)
Kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wg usta艂onego menu
TRZY BRAMY Sp. z o.o. - 2019-01-16 - Jaworzno (艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Gda艅sk (pomorskie)
Pozostali pracownicy obs艂ugi biurowej- sta偶 FP
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Pozyskiwanie klient贸w, zawierania um贸w dot. ubezpiecze艅. System wynagrodzenia prowizyjny-wysoko艣膰 wynagrodzenia uzale偶niona od ilo艣ci zawartych um贸w.
Agent Ubezpieczeniowy Bogumi艂a Wojciechowska - 2015-11-27 - Opalenica (wielkopolskie)
Obr贸bka warzyw, owoc贸w, mi臋sa, przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, samodzielne gotowanie posi艂k贸w
Centrum Ekonomii Spo艂ecznej "BONUM" w Brodnicy - 2016-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej zgodnych z karta da艅, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 1 rok, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szko艂a gastronomiczna. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Wymagana umiej臋tno艣膰 samodzielnej pracy na stanowisku, umiej臋tno艣膰 pracy zespo艂owej, znajomo艣膰 podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie r贸偶nego rodzaju typu napoj贸w w bufetach-barach. Sprzeda偶 i obs艂uga klienta. Przygotowanie potraw r贸偶nego rodzaju (kuchni orientalnej)
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej.Praca na czas okre艣lony: 3 lata III zmiany: 06.00 - 14.00/14.00 - 22.00/ 22.00 - 06.00
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Targanice (ma艂opolskie)
przygotowywanie i porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o smak i jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w BHP
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw ba艂ka艅skich
GABRIELA GA艁ECKA "maVic" - 2016-09-16 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych. Sporz膮dzanie potraw kuchni kraj贸w Europy Wschodniej, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w min. zup, sur贸wek, drugich da艅
Pizzeria FINEZJA Dziewulski Wojciech Marcin - 2018-09-26 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
HADO Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
Hotel Restauracja Leliwa sp贸lka cywilna Masztalerz, Cach - 2018-06-14 - Przeworsk (podkarpackie)
ochrona mienia
kontakt przez OHP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
PRODUKCJA DA艃, WYDAWANIE POSI艁K脫W-KUCHNIA POLSKA;WYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DO艢WIADCZENIA;NA SPOTKANIA Z PRACODAWC膭 UMAWIA膯 SI臉 TEL 572663196
KOSMOS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-06-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)